blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Open Door Run Virtual για την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Open Door Run Virtual για την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών

 "Open Door Run Virtual"  

Συμμετοχή του "Εν Σώματι Υγιεί" με 4 δρομείς για την ενίσχυση των δράσεων της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών 


Για την ανέγερση της νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “ΑΡΙΑΔΝΗ” για ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση


   Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του “Open Door Run”, που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2019, φέτος η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, λόγω των μέτρων της πανδημίας,  διοργανώνει τον αγώνα δρόμου Virtual. Πρωταρχικό μέλημα της διοργάνωσης είναι η  εφαρμογή των μέτρων της  Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας. Ο αγώνας δρόμου έχει κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της ΠΟΡΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ και συγκεκριμένα για την ανέγερση της νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “ΑΡΙΑΔΝΗ” για ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση.

 

«Αξίζει να τρέξουμε όλοι, όσο μπορεί ο καθένας. Κάθε μέτρο μετράει»

 

Στο “Open Door Run Virtual” συμμετέχουμε ο καθένας μας ξεχωριστά, ακολουθώντας όλους τους κανόνες προστασίας, αλλά και συγχρόνως όλοι μαζί ενωμένοι. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια διασκεδαστική αλλαγή από την καθημερινότητα και να δυναμώσουμε το ηθικό όλων των δρομέων, ενώ παράλληλα να στηρίξουμε το έργο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή και να τονίσουμε την αναγκαιότητα της υπεύθυνης στάσης απέναντι στον εαυτό μας και το κοινωνικό σύνολο.

Το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, δείχνοντας για ακόμα μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, συμμετείχε στον αγώνα των 5.000μ με 4 δρομείς - μέλη του, με το κόστος συμμετοχής αποκλειστικά για την ενίσχυση των δράσεων της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή για ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση

Δείτε περισσότερα για τον αγώνα: runnermagazine.gr


Οι 4 δρομείς-μέλη του "Εν Σώματι Υγιεί" που συμμετείχαν στο #OpenDoorRun




 
Καραϊωσήφ Ηλίας #5030
Ταμίας "Εν Σώματι Υγιεί"

Καραϊωσήφ Αλέξανδρος #5032
Τεχνικός Διευθυντής "Εν Σώματι Υγιεί"



Μπέκας Κωνσταντίνος #5033
Ιδρυτικό Μέλος "Εν Σώματι Υγιεί"



 
Μπόλης Ιώαννης #5034
Αντιπρόεδρος "Εν Σώματι Υγιεί"



 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.