blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Ιουλίου 2020

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

9 μελής η Αποστολή του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ ΟΠΑΠ 2020

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ ΟΠΑΠ 2020
Με 9μελή αποστολή το "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας!



   Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ 2020, η πρώτη εγχώρια διοργάνωση των ΑμεΑ στην μετα-καραντίνα εποχή, θα διεξαχθεί το τριήμερο 31 Ιουλίου-2 Αυγούστου 2020 στο Κεντρικό Στάδιο του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών. Συνολικά θα συμμετέχουν 390 αθλητές και αθλήτριες από 52 αθλητικά σωματεία ΑμεΑ της Ελλάδας. Η άφιξη των αποστολών και η αξιολόγηση των νέων αθλητών θα γίνουν το διήμερο 29 και 30 Ιουλίου, ενώ οι αγώνες θα γίνουν σε δύο περιόδους (πρωί και απόγευμα).
Με 6 αθλητές και συνολικά 9 άτομα η αποστολή του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Greek Amputee Football League 2020-21

Το "Εν Σώματι Υγιεί" στο 1o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων Ελλάδος 2020-2021



Greek Amputee Football League

   Ανακοινώθηκε από τον Σύνδεσμο Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων Αθλητών Ελλάδος (Amputee Football Hellas Association), η προκήρυξη και η αναγγελία του πρώτου ιστορικά ελληνικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων!! 
   Στο πρωτάθλημα, θα λάβουν μέρος τα τρία εγγεγραμμένα στην Ομοσπονδία σωματεία και τις ομάδες θα απαρτίζουν οι αθλητές που ήδη αγωνίζονται με την Εθνική Ομάδα, καθώς και νέοι αθλητές που θέλουν να ενταχθούν στο άθλημα. Το πρωτάθλημα θα έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα και θα διεξαχθεί σε τρεις αγωνιστικές ημέρες, μία στην έδρα κάθε σωματείου, ενώ υπάρχει πρόβλεψη και για μία ακόμα αγωνιστική σε ουδέτερη έδρα, η οποία θα είναι το Κύπελλο Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων Ελλάδος. 

Τα σωματεία που θα λάβουν μέρος είναι:

1. Εν Σώματι Υγιεί ΑΣ ΑμεΑ Βέροιας
2. Α.Σ. ΑμεΑ Καστελλάνοι (Μεταμόρφωση Αττικής)
3. Παναθηναϊκός Α.Ο. ΑμεΑ

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

"Εν Σώματι Υγιεί": Συνέντευξη στο ATLAS TV

Συνέντευξη του Ιδρυτή και Τεχνικού Διευθυντή του "Εν Σώματι Υγιεί" κ. Καραϊωσήφ  στην εκπομπή  "Αθλητικό Ιδεώδες" του АТLAS TV (13/07/2020) 

 

   
   Στην εκπομπή "Αθλητικο Ιδεώδες" του ATLAS TV  και στον Δημοσιογράφο κ. Φακή Γεώργιο, φιλοξενήθηκε χθες το μεσημέρι (13/07/2020) ο κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος με την ιδιότητα του Ιδρυτή και Τεχνικού Διευθυντή του "Εν Σώματι Υγιεί", με σκοπό να μιλήσει για την πρόσφατη εγγραφή του σωματείου στα μητρώα της Amputee Football Hellas Association.
    Στην εκπομπή, η οποία είχε ημίωρη διάρκεια, αναλύθηκαν διεξοδικά το παρόν και το μέλλον του Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων στην Ελλάδα, καθώς και η θέση του στον αθλητισμό Ατόμων με Αναπηρίες στην Ελλάδα. 
     Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να παρακολουθήσετε όλοι τη συνέντευξη 

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

"Εν Σώματι Υγιεί" Amputee Football Team

Εγγραφή του "Εν Σώματι Υγιεί" στα μητρώα του Συνδέσμου Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου για Άτομα με Ακρωτηριασμό Έλλαδος




   Ακόμα μια πρωτοπορία για το "Εν Σώματι Υγιεί" και τον Αθλητισμό Ατόμων με Αναπηρίες της Βέροιας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας!! 

 Από το περασμένο Σάββατο 11 Ιουλίου, το "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας μαζί με τα σωματεία Παναθηναϊκός ΑμεΑ και Α.Σ. ΑμεΑ Καστελλάνοι από την Αθήνα, έγιναν και επίσημα τα πρώτα τρία σωματεία που έγγραφονται στη δύναμη της νεοσύστατης Ομοσμπονδίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων (Σύνδεσμος Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου για Άτομα με Ακρωτηριασμό) ή για συντομία Amputee Football Hellas Association