blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Οκτωβρίου 2019

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Paris2024 Olympics & Paralympics Logo!

Παρουσιάστηκε το λογότυπο των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων 2024! 




   Στη δημοσιότητα δόθηκε το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων ΚΑΙ Παραολυμπιακών Αγώνω που θα διεξαχθούν το 2024 στο Παρίσι, προκαλώντας τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια στο Twitter.. 
   Το λογότυπο είναι στρογγυλό, σε χρυσή απόχρωση και παραπέμπει σε τρία σύμβολα: στο χρυσό μετάλλιο, στην ολυμπιακή φλόγα και στη Μαριάν, το σύμβολο της Γαλλικής Δημοκρατίας. 

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Βραβεύθηκαν απο το Δήμο Βέροιας οι αθλητές μας που διακρίθηκαν το 2019

Βραβεύθηκαν απο  το Δήμο Βέροιας οι αθλητές μας που διακρίθηκαν το 2019




Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου απελευθέρωσης της Βέροιας ο Δήμος Βέροιας βράβευσε πολίτες που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στους συμπολίτες μας, σε μαθητές που διακρίθηκαν σε μαθηματικούς και καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς και αθλητές που διακρίθηκαν σε διεθνείς και πανελλήνιους αγώνες.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο οποίος είπε ότι «πρόκειται για μια εκδήλωση με ιδιαίτερο συμβολισμό και χαρακτήρα. Σκοπός της οποίας είναι η επιβράβευση της αριστείας, της γνώσης, του εθελοντισμού, της κοινωνικής προσφοράς και του πρωταθλητισμού γιατί ως τοπική κοινωνία οφείλουμε να επιβραβεύουμε τα ατομικά και συλλογικά επιτεύγματα. Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα προς όλους, ότι η ζωή αποκτά ουσιαστικό νόημα όταν αγωνίζεσαι για την αυτοβελτίωση, αλλά και για συλλογικές αξίες, αφού ο άνθρωπος βελτιώνεται μέσα από την γνώση, την παιδεία, τον αθλητισμό και τη συλλογική δράση».

12 Πτυχιούχοι Κ.Φ.Α. στον Δήμο Βέροιας

12 Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής για το Πρόγραμμα "Αθληση Για Όλους" θα προσλάβει ο Δήμος Βέροιας

 

   
 Το Ν.Π. ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας , ως φορέας υλοποίησης των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους», που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Βέροιας, για την περίοδο 2019-2020, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού , ύστερα από το αρ. ΦΕΚ Β΄ 3200/Β΄/21-08-2019 περί έγκρισης πρόσληψης Π.Φ.Α. του Δήμου Βέροιας, θα προσλάβει δώδεκα (12) Kαθηγητές/τριες Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με ωρομίσθια αποζημίωση.

Ανακοινώνει:

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Βραβέυσεις Δήμου Βέροιας 2019

Βραβέυσεις Δήμου Βέροιας 2019 

9 Αθλητές με Αναπηρία και 3 Προπονητές του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας θα βραβευθούν

 

   

   Ο Δήμος Βέροιας, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα βραβεύσει τους μαθητές, αθλητές, ομάδες και προπονητές της πόλης που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους και Διεθνείς Αθλητικούς Αγώνες καθώς και σε αντίστοιχους μαθητικούς, καλλιτεχνικούς και εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς κατά την περίοδο Οκτώβριο 2018 ως Σεπτέμβριο 2019.
   Από το "Εν Σώματι Υγιεί" θα βραβευθούν συνολικά 9 αθλητές και αθλήτριες που έφεραν Πανελλήνιες Νίκες στην πόλη και το σωματείου τους και οι 3 προπονητές τους. 
    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, στις 19.00, στον Χώρο Τεχνών Βέροιας και  γίνεται στα πλαίσια των εορτασμών της επετείου απελευθέρωσης της Βέροιας στις 16 Οκτωβρίου. 

Οι αθλητές/τριες και προπονητές του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, έφεραν στην πόλη της Βέροιας 14 Πανελλήνιες Νίκες το 2019 και μια 7η θέση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αναλυτικά οι προς βράβευση αθλητέςριες-προπονητές και οι επιτυχίες τους:

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Εκπληκτική η ανταπόκριση των φιλάθλων στους αγώνες της Εθνικής Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων στη Δράμα

Εκπληκτική η ανταπόκριση των φιλάθλων στους αγώνες της Εθνικής Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων στη Δράμα




   Περισσότεροι από 2.000 φίλοι του ποδοσφαίρου χειροκρότησαν την Εθνική ομάδα Ακρωτηριασμένων στη Δράμα στους πρώτους επίσημους διεθνείς φιλικούς αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την αντίστοιχη του Ισραήλ.
    Οι αναμετρήσεις έγινε στο γήπεδο της Νέας Αμισού (27 και 28/9) στο πλαίσιο προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στο EURO 2020 στην Κρακοβία.Την πρώτη αναμέτρηση τίμησαν με την παρουσίας τους οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Γιώργος Καραγκούνης: «Τα παιδιά αυτά στέλνουν το δικό τους μήνυμα στην κοινωνία μας, ένα μήνυμα ζωής. Διδάσκουν ότι ο άνθρωπος δεν πρέπει ποτέ να σταματά να παλεύει στη ζωή του. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες με τη στάση τους στη ζωή δίνουν δύναμη σε όλους μας».

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2019: 4ος Έλληνας ο Ηλίας Καραϊωσήφ με ατομικό ρεκόρ

37oς Διεθνής Αγώνας Υπεραπόστασης Αθήνα-Σπαρτη 246χλμ - ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ

4ος Έλληνας ο Ηλίας Καραϊωσήφ - 26ος στη Γενική Κατάταξη με Ατομικό Ρεκόρ!




   
30 ώρες - 36 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο βεροιώτης δρομέας υπεραποστάσεων Ηλίας Καραϊωσήφ για να διανύσει την απόσταση των 246χλμ από το Ηρώδειο στην Αθήνα μέχρι τη βάση του αγάλματος του Βασιλιά Λεωνίδα στην Σπάρτη. Επίδοση που τον κατέταξε στην 26η θέση της Γενικής Κατάταξης και στην 4η από τους Έλληνες συμμετέχοντες. 
   Ο Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και Ταμίας του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" τερμάτισε για 4η φορά τον αγώνα και μάλιστα με βελτίωση του ατομικού του ρεκόρ κατά 2 ώρες περίπου.