blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Φεβρουαρίου 2022

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο "Εν Σώματι Υγιεί"

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του "Εν Σώματι Υγιεί" 


Το νέο Δ.Σ. έχει τριετή θητεία, μέχρι το τέλος του 2024

   Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Προηγήθηκε το Σάββατο 26/02 η 7η Γενική Συνέλευση των Μελων του Σωματείου. Τόσο η Γ.Σ., όσο και οι εκλογές διεξήχθησαν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, όπως ορίζει πλέον η κείμενη νομοθεσία και το Καταστατικό του Σωματείου. 

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Στο Πεκίνο ο Πετράκης για τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες!

 Στο Πεκίνο ο Πετράκης για τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες!


Αναχωρεί την Τρίτη 01/03 το βράδυ η ελληνική αποστολή για την κινεζική πρωτεύουσα


   Για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του παραολυμπιακού αθλητισμού αναχωρεί την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 ο βεροιώτης πρωταθλητής του σνόουμπορντ Κωνσταντίνος Πετράκης. Ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ελληνική αποστολή την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022, όπου θα παρουσιαστεί και επίσημα η ομάδα. Ο Πετράκης (Parasnowboard, SB-UL) θα συμμετέχει για 2η - συνεχόμενη φορά- σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, μετά από την Κορέα το 2018 και αποτελεί την ύψιστη τιμή τόσο για τον ίδιο όσο και για την πόλη της Βέροιας και το σωματείο του! 

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Δωρεά του "Εν Σώματι Υγιει" στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ημαθίας

 Δωρεά του "Εν Σώματι Υγιει" στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ημαθίας



Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Βέροιας "Εν Σώματι Υγιει" στην πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε -και όπως είχαμε προαναγγείλει-, λόγω των ιδιαίτερων μέτρων κατά της εξάπλωσης του COVID-19, αντί της καθιερωμένης  κοπής βασιλόπιτας να προσφέρει το ποσό που αντιστοιχεί σε αυτήν την εκδήλωση σε έναν φιλανθρωπικό σκοπό (βλ. σχ. ΕΔΩ ).

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Παρουσιάστηκε το βιβλίο "Βλέμμα Χαμηλά" της Νίκης Κελεσίδου στην Βέροια

 Παρουσιάστηκε το βιβλίο "Βλέμμα Χαμηλά" της Νίκης Κελεσίδου στην Βέροια



Μέρος των εσόδων διατέθηκαν για τις ανάγκες του σωματείο μας..


Η παρουσίαση έγινε στον Πολυχώρο Sala Ελιάς, παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Βέροιας, της Εκκλησίας, φορέων, αθλητών, μελών, φίλων του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, καθώς μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν για τις ανάγκες του. Η Ναουσαία Δημοσιογράφος Έλενα Ζιάκα προλόγισε το πρώτο βιβλίο της συντοπίτισσας της Νίκης Κελεσίδου. Αναφέρθηκε στο βιογραφικό της συγγραφέως, την ευγένεια και τον τρόπο σκέψης της που την κέρδισαν αμέσως.

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Camp Kολύμβησης νέων Αθλητών με Αναπηρία από την ΕΠΕ

Camp Kολύμβησης νέων Αθλητών με Αναπηρία

από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή 



Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus “See You

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus “See You”, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή διοργανώνει στις 11/2 και 12/2 Camp Kολύμβησης Nέων (αθλητών και αθλητριών) με αναπηρία, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κέντρο Υγρού Στίβου του ΟΑΚΑ. Στο πρόγραμμα “See You” συμμετέχουν η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή με κύριο συντονιστή την Κροατική Παραολυμπιακή Επιτροπή, αλλά και τη συμμετοχή ακόμα 6 εταίρων (European Paralympic Committee -Ευρωπαϊκός Φορέας, Paralympic Committee of Serbia – ΣΕΡΒΙΑ, Spin Sports Innovation – Γερμανία, Bulgarian Sports Development Association – Βουλγαρία, Sport and Citizenship – Γαλλία).

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Βλέμμα Χαμηλά: Παρουσίαση Βιβλίου στη Βέροια

 Βλέμμα Χαμηλά: Παρουσίαση Βιβλίου στη Βέροια 


Από τη συγγραφέα Νίκη Κελεσίδου με τη συνεργασία του "Εν Σώματι Υγιεί"

Η συγγραφέας Νίκη Κελεσίδου σε συνεργασία με το "Εν Σώματι Υγιεί", θα παρουσιάσει το βιβλίο της "Βλέμμα Χαμηλά" στο κοινό της Βέροιας. 

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022, 18.00 στον Πολυχώρο Sala Ελιάς*.

Το βιβλίο θα προλογίσουν η Δημοσιογράφος Ζιάκα Έλενα και η Ειδική Παιδαγωγός Στεφανή Ιωάννα. Θα γίνει παρουσίαση μέσω οπτικοακουστικού υλικού από την ίδια τη συγγραφέα, Νίκη Κελεσίδου. Εκ μέρους του Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας θα μιλήσει ο Ιδρυτής και Τεχνικός Διευθυντής κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Δωρεά αντί Εκδήλωσης Κοπής Βασιλόπιτας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Φιλανθρωπική Δωρεά αντί Εκδήλωσης Κοπής Βασιλόπιτας




Το Διοικητικό Συμβούλιο του "Εν Σώματι Υγιει" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, στην 29η Συνεδρίασή του, στις 30/12/2021, αποφάσισε για λόγους αποφυγής συγκεντρώσεων, στα μέτρα πρόληψης διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 και συνεχίζοντας το κοινωνικό έργο του Σωματείου, αντί της καθιερωμένης κοπής βασιλόπιτας, να προσφέρει το ποσό που αντιστοιχεί σε μια τέτοια εκδήλωση υπέρ φιλανθρωπικού σκοπού, που θα ανακοινωθεί σύντομα. 

Επιπλέον: