blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Απριλίου 2023

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Δύο Χάλκινα Μετάλλια στη Βέροια από τον Γιώργο Λούκα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Badminton 2023

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Badminton 2023
Δύο Χάλκινα Μετάλλια ο απολογισμός του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας 

Με τον Γιώργο Λούκα στο Ατομικό και στο Διπλό Ανδρών

Με δύο χάλκινα μετάλλια -τα πρώτα για το σωματείο μας το 2023- γύρισε από την Αλεξανδρούπολη ο αθλητής μας Γιώργος Λούκας, ο οποίος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΑμεΑ (Para Badminton) 2023. 

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

ITTF Fa 20 Greek Para Open 2023: Στο Αργοστόλι ο Καραϊωσήφ Αλέξανδρος ως FOP Manager

ITTF Fa 20 Greek Para Open 2023
Στο Αργοστόλι ο Καραϊωσήφ Αλέξανδρος ως FOP Manager του Τουρνουά


Για δεύτερη χρονιά η Κεφαλλονιά θα φιλοξενήσει ένα σημαντικό Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για Αθλητές και Αθλήτριες με Αναπηρίες.

   Επτά μήνες μετά την 1η-στη χώρα μας- διοργάνωση και η πρωτεύουσα των Επτανήσων είναι έτοιμη να φιλοξενήσει το 2ο Διεθνές Όπεν, που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 28 Απριλίου έως την Κυριακή 30 του μήνα, στο Αργοστόλι, στο Κλειστό Γυμναστήριο "Αντώνης Τρίτσης" και θα είναι το 5ο στη σειρά των Para Events της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (ITTF), για το 2023.

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Badminton 2023: Συμμετοχή του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Badminton 2023
Συμμετέχει ο Λούκας Γιώργος από το "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας


Αλεξανδρούπολη, 29-30 Απριλίου 2023

Στην Αλεξανδρούπολη ταξιδεύει η αποστολή του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας για να συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΑμεΑ (Para Badminton) 2023. Στο φετινό πρωτάθλημα θα συμμετέχει μόνο ο Λούκας Γεώργιος στην κατηγορία SU5 στο ατομικό και στα Διπλά Ανδρών και Διπλά Μικτά θα αγωνιστεί με ζευγάρι από άλλο σωματείο.

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Ημερίδα Στίβου ΑμεΑ "ΕΛΠΙΔΑ 2023": Πολύ καλές εμφανίσεις και Πανελλήνια Ρεκόρ για Ζαφειρίου και Ντίσιο

Ημερίδα Στίβου ΑμεΑ "ΕΛΠΙΔΑ 2023"

Πολύ καλές εμφανίσεις και Πανελλήνια Ρεκόρ για Ζαφειρίου και Ντίσιο



   Με ένα Ευρωπαϊκό, πολλά Πανελλήνια Ρεκόρ, καθώς και εννέα όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Παρισιού, που θα διεξαχθεί τον προσεχή Ιούλιο, έπεσε η αυλαία της 1ης Ημερίδας Στίβου ΑμεΑ “Ελπίδα 2023”, που τελούσε υπό την αιγίδα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και συνδιοργανωτές τον ΑΣ ΑμεΑ “ΕΛΠΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ” και την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης. 

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Στην Ημερίδα Στίβου ΑμεΑ "ΕΛΠΙΔΑ 2023" δυο αθλητές του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας

Ημερίδα Στίβου ΑμεΑ "Ελπίδα 2023"
Με τη συμμετοχή δύο αθλητών του "Εν Σώματι Υγιεί"


Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο Θεσσαλονίκης, Σάββατο 22 Απριλίου 2023

   Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑμεΑ ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την ΕΑΟΜ - ΑμεΑ διοργανώνει την 1η Ημερίδα Στίβου ΑμεΑ "ΕΛΠΙΔΑ 2023" στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο Θεσσαλονίκης στις 22 Aπριλίου 2023. Οι αγώνες διεξάγονται, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Θα συμμετέχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα, μεγάλα αστέρια του Ελληνικού Παραολυμπιακού Αθλητισμού, που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν τα όρια για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου 2023 και των Παραολυμπιακών Αγώνων Paris 2024.

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤ' - Στηρίζουμε την Ένδοξη Εύξεινο Λέσχη Κοπανού

 Τo "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας στηρίζει την Ένδοξη Εύξεινο Λέσχη Κοπανού στην εκδήλωση "ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ" ΣΤ'




Η Ένδοξη Εύξεινος Λέσχη Κοπανού, διοργανώνει την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 και ώρα 18.00, στην Πλατεία του Κοπανού Ναούσας την 6η Πανελλαδική Μουσικοχορευτική Εκδήλωση "ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ"! Με τη μουσικών και χορευτικών συλλόγων από όλη την Ελλάδα.

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Πασχαλινές Ευχές από το "Εν Σώματι Υγιεί"

Πασχαλινές Ευχές από το "Εν Σώματι Υγιεί"


Η Διοίκηση και οι Αθλητές με Αναπηρία του 


Α.Σ. Προσαρμοσμένου Αθλητισμού

"Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας


Σας εύχονται ολόψυχα

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση







Δωρεά ενός Η/Υ στην ΕΑΟμ-Αμεα

Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας: Δωρεά ενός Η/Υ στην ΕΑΟμ-Αμεα

Για τις ανάγκες των νέων γραφείων της  Θεσσαλονίκης 

Όπως είχαμε προαναγγείλει σε παλιότερη ανάρτηση μας (βλ, σχετικα ΕΔΩ), το σωματείο μας, μετά την δωρεά ενός υπολογιστή για τις ανάγκες της "Πρωτοβουλίας για το Παιδί", είχε την πρόθεση να δωρίσει ακόμα έναν υπολογιστή, για τις ανάγκες κάποιου φορέα που τον έχει ανάγκη. Από τη στιγμή που δεν ενδιαφέρθηκε κανένας, το Δ.Σ. αποφάσισε να προσφέρει αυτόν τον Η/Υ στην Ομοσπονδία που ανήκει, για την τεχνολογική στελέχωση των νέων γραφείων που άνοιξε στην Θεσσαλονίκη.

 Η παράδοση του Η/Υ έγινε δια χειρός Τεχνικού Διευθυντή του "Εν Σώματι Υγιεί" κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρου στην Προϊσταμένη του Αθλητικού Τμήματος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ κ. Ιωάννας Παδιώτη στις 31/03/2023 στο περιθώριο των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Goalball 2023. 

Από την ανάρτηση της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ στο facebook, διαβάζουμε:

"Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε στο περιθώριο των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γκόλμπολ, ο τεχνικός διευθυντής του σωματείου Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, κ. Αλέξανδρος Καραϊωσήφ, προβαίνοντας σε δωρεά μίας μονάδας Η/Υ για τις ανάγκες των γραφείων της Ε.Α.Ομ.- ΑμεΑ στην Θεσσαλονίκη. Τον ευχαριστούμε θερμά!

Στην φωτογραφία ο κ. Καραϊωσήφ με την προϊσταμένη αθλητικού τμήματος της Ομοσπονδίας κ. Ιωάννα Παδιώτη".


Πηγή:facebook.com




Ανακοινώνουμε εκ νέου ότι υπάρχει ακόμα ένας Η/Υ προς δωρεά. Αν κάποιος σύλλογος ή φορέας τον έχει ανάγκη, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το σωματείο.



 

Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

2ος ο Ντουμανόπουλος στην 16η Ημερίδα Boccia του ΑΣΑΧ

2ος ο Ντουμανόπουλος στην 16η Ημερίδα Boccia του ΑΣΑΧ στην Παιανία


Στην Ημερίδα Συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες της αγωνιστικής κατηγορίας BC4

Με την επικράτηση του διοργανωτή ΑΣΑΧ ολοκληρώθηκε  την Τετάρτη 5 Απριλίου), στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Παιανίας η 16η Ημερίδα Boccia ανδρών και γυναικών κατηγορίας BC 4, που διεξήχθη υπό την αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ. 

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

16η Ημερίδα Boccia ΑΣΑΧ: Συμμετοχή του Ντουμανόπουλου

16η Ημερίδα Boccia ΑΣΑΧ
Συμμετοχή του Ντουμανόπουλου  Νίκου (BC4)


Αύριο Τετάρτη 5 Απριλίου, στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Παιανίας θα διεξαχθεί η 16η Ημερίδα Boccia ανδρών και γυναικών κατηγορίας BC4, που διοργανώνει το Αθλητικό Σωματείο "Ο Άγιος Χριστόφορος" (Α.Σ.Α.Χ.) και τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ.