blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Νοεμβρίου 2021

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Με τρεις αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Badminton 2021

 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΑμεΑ 2021

Αλεξανδρούπολη, 05/12/2021




Με τρεις αθλητές στην Αλεξανδρούπολη ταξιδεύει το "Εν Σώματι Υγιεί"


Στην Αλεξανδρούπολη, την Κυριακή  5 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθεί το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΑμεΑ (Para Badminton), με τη συμμετοχή 18 αθλητών και αθλητριών από 5 σωματεία.

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Πρώτος στην 3η Γύρα Μάνης ο Ηλίας Καραϊωσήφ!

Πρώτος ο Βεροιώτης Ηλίας Καραϊωσήφ στον αγώνα υπεραπόστασης 80.5χλμ 

"3η ΓΥΡΑ ΜΑΝΗΣ" 2021



Ο Ηλίας Καραϊωσήφ ήταν ο μεγάλος νικητής της "3ης Γύρας Μάνης", αγώνας που ήταν αφιερωμένος στα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης. Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021, με αφετηρία και τερματισμό στην Αρεόπολη Λακωνίας, όπου έγινε και η κήρυξη της επανάστασης του 1821.

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Parasnowboard στην Ολλανδία ο Πετράκης

Για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Parasnowboard στην Ολλανδία αναχωρεί ο Πετράκης



   Για το Landgraaf της Ολλανδίας, αναχωρεί την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, ο αθλητής parasnowboard του "Εν Σώματι Υγιεί" και της Εθνικής Ομάδας, Κωνσταντίνος Πετράκης, για να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Parasnowboard. 

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Στην Επιτροπή Αθλητών της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ ο Κωνσταντίνος Πετράκης!

  Στην Επιτροπή Αθλητών της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ ο Κωνσταντίνος Πετράκης!

 


   Ανακοινώθηκε από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ η σύνθεση της νεοσύστατης Επιτροπής Αθλητών, η οποία θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους αθλητές με αναπηρία και την Διοίκηση της Ομοσπονδίας. 

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Συμμετοχή στην Α1 Αδρών της ΕΦΟΕπΑ για τον αθλητή μας Μαύρη Ελευθέριο

Συμμετοχή στην Α1 Αδρών της ΕΦΟΕπΑ για τον αθλητή μας Μαύρη Ελευθέριο 



Έγραψε ιστορία ο Λευτέρης Μαύρης με τη συμμετοχή του στην Α1 Ανδρών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.‼️


Το Σάββατο 30/10/2021, διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η 3η Αγων. της κορυφαίας ελληνικής διασυλλογικής διοργάνωσης στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση.

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Άγιος Νεκτάριος Αιγίνης, 9 Νοεμβρίου: Ο Προστάτης των Γυμναστών

 Άγιος Νεκτάριος Αιγίνης, 9 Νοεμβρίου: 
Ο Προστάτης των Γυμναστών  (Πνευματικής και Σωματικής άσκησης)


Η ανακήρυξη του Αγίου Νεκταρίου, ύστερα από εισηγητική πρόταση επιτροπής Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, ως Προστάτη των Γυμναστών, μάς έδωσε την αφορμή να μελετήσουμε κατά πόσο είναι επίκαιρες οι σχετικές θέσεις του Αγίου σήμερα, ώστε να αναδειχθεί η συμβολή του.

   Οι θέσεις του αυτές αναπτύσσονται στην ομιλία του «Περί Γυμναστικής», η οποία εκφωνήθηκε στις 21-8-1893 στα εγκαίνια του νεοσύστατου Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης, όπου διετέλεσε Ιεροκήρυκας.[1] Το κείμενο αυτό δημοσιεύτηκε ελαφρώς προσαρμοσμένο για γενικότερη χρήση στις 3-5-1901 σ’ ένα δυσεύρετο περιοδικό.[2] Εντάσσεται, όμως, στα πλαίσια ενός παιδαγωγικού κειμένου του Αγίου με γενικότερο τίτλο «Περί των αποτελεσμάτων της αληθούς και ψευδούς μορφώσεως», που περιλαμβάνει άλλες δύο μελέτες, με σκοπό, όπως γράφει ο ίδιος, να συντελέσει στην αληθή μόρφωση και εκπαίδευση και στην περιστολή των κακών που μας έχουν κατακλύσει, εξαιτίας «της ατελούς μορφώσεως και της ψευδούς υπό των πραγμάτων υπολήψεως», το οποίο εξέδωσε και διένειμε δωρεάν.[3]

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Πανελλήνια Πρωταθλήματα Τοξοβολίας ΑμεΑ & Boccia 2021: Χάλκινος ο Λούκας - 4η θέση για τον Ντουμανόπουλο

 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Τοξοβολίας ΑμεΑ & Boccia 2021: 

Χάλκινος ο Λούκας - 4η θέση για τον Ντουμανόπουλο





Τοξοβολία ΑμεΑ - Χάλκινος ο Λούκας στο Recurve Open

   Την τρίτη πανελλήνια νίκη κατάφερε και κατάκτησε ο ναουσαίος τοξοβόλος Λούκας Γιώργος, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Προπονητήριο "Ευαγγελία Ψαρά" στο Ο.Α.Κ.Α. το περασμένο Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021. 
   Ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί", συνοδευόμενος από τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο, στην παρθενική εμφάνιση τόσο του ίδιου όσο και του σωματείου σε αγώνες τοξοβολίας, ανέβηκε στο βάθρο των νικητών στην κατηγορία Recurve Men Open. Η Τοξοβολία ΑμεΑ έγινε και επίσημα το 6ο Παραολυμπιακό Άθλημα που καλλιεργεί το σωματείο μας (φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου).

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Πανελλήνια Πρωταθλήματα Boccia και Τοξοβολίας ΑμεΑ - Οι συμμετοχές του "Εν Σώματι Υγιεί"

 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Boccia και Τοξοβολίας ΑμεΑ, Αθήνα 3-7/11/2021

Οι συμμετοχές του "Εν Σώματι Υγιεί"





Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2021

   Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia επιστρέφει μετά από ένα χρόνο διακοπής λόγω covid! Θα διεξαχθεί και πάλι στο Κλειστό Γυμν/ριο "Γιώργος Στεφανόπουλος" (πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας), που βρίσκεται στο Περιστέρι Αττικής από την Τετάρτη 3 ως την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, με τη συμμετοχή της ελίτ των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.