blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Οκτωβρίου 2023

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Νέοι Αθλητές με Αναπηρία στο "Εν Σώματι Υγιεί"

 Νέοι Αθλητές με Αναπηρία στο "Εν Σώματι Υγιεί"


Δύο νέες προσθήκες για το Τμήμα Στίβου του σωματείο μας

   Δύο ακόμα νέοι αθλητές με αναπηρία προστέθηκαν στο αθλητικό δυναμικό του σωματείου μας την περασμένη εβδομάδα, με την έκδοση των δελτίων αθλητικής τους ιδιότητας από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ. Οι δύο αθλητές θα ενισχύσουν την ομάδα Στίβου του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

4η Θέση ο Ντουμανόπουλος στο World Boccia Heraklion Challenger 2023!

World Boccia Heraklion Challenger 2023
4ος ο Νίκος Ντουμανόπουλος στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στην πρώτη του διεθνή συμμετοχή

   Εξαιρετικά επιτυχημένη κρίνεται η παρουσία του αθλητή του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, Νίκου Ντουμανόπουλου στο Παγκόσμιο Challenger Boccia που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αγώνας Challenger στη χώρα μας και η πρώτη φορά που αθλητής από τη Βέροια συμμετέχει σε διεθνείς αγώνες Boccia. 

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

 ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ


 Το Αθλητικό Σωματείο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού - "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε οποιαδήποτε επιχείρηση ή/και επαγγελματία της περιοχής της Ημαθίας (και όχι μόνο), προσφέροντας ελκυστικά πακέτα χορηγίας. Η χορηγική πρόταση είναι πλήρως ανταποδοτική: 



Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Διακριθέντες αθλητές και μαθητές βράβευσε ο Δήμος Βέροιας

 Διακριθέντες αθλητές και μαθητές βράβευσε ο Δήμος Βέροιας
19 συνολικά πρόσωπα από το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας

Στα πλαίσια των εορτασμών των 111ων Ελευθέριων της πόλης


   Πραγματοποιήθηκε και φέτος η τελετή απονομής επαίνων σε διακριθέντες αθλητές και μαθητές του δήμου Βέροιας, μια εκδήλωση που περιλαμβάνεται κάθε χρόνο στο πρόγραμμα εορτασμού των Ελευθερίων της Βέροιας.Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Χώρο Τεχνών, βραβεύτηκαν αθλητές, ομάδες και προπονητές της πόλης μας που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους, Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους αθλητικούς αγώνες, οι οποίοι διεξήχθησαν από τον Σεπτέμβριο του 2022 έως τον Αύγουστο του 2023, καταλαμβάνοντας την 1η, 2η, και 3η θέση.

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Βραβεύσεις Αθλητών του "Εν Σώματι Υγιεί" από τον Δήμο Βέροιας

Βραβεύσεις Αθλητών από τον Δήμο Βέροιας
19 πρόσωπα θα βραβευθούν συνολικά από το Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" 


   Ο Δήμος Βέροιας, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα βραβεύσει τους μαθητές, αθλητές, ομάδες και προπονητές της πόλης που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους και Διεθνείς Αθλητικούς Αγώνες καθώς και σε αντίστοιχους Μαθητικούς, Καλλιτεχνικούς και Εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς κατά την περίοδο Οκτώβριο 2022 ως Σεπτέμβριο 2023. Από το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, θα βραβευθούν συνολικά 13 αθλητές με αναπηρία και 2 αθλητές-συνοδοί που έφεραν Πανελλήνιες Νίκες στην πόλη και το σωματείου τους ή διακρίθηκαν σε διεθνές επίπεδο καθώς και 4 συνεργάτες προπονητές. 

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

World Boccia Heraklion Challenger 2023: Στην Κρήτη ο Ντουμανόπουλος του "Εν Σώματι Υγιεί" για την πρώτη του διεθνή συμμετοχή!

World Boccia Heraklion Challenger 2023
Στην Κρήτη ο Ντουμανόπουλος για την πρώτη του διεθνή συμμετοχή!


   Την πρώτη του διεθνή συμμετοχή θα πραγματοποιήσει ο αθλητής Boccia του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας Ντουμανόπουλος Νικόλαος, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Τουρνουά Boccia του Ηρακλείου, το οποίο έχει ενταχθεί στη σειρά Challenger για το 2023. 

   Για τον αθλητή από τη Βέροια, μετά τις επιτυχημένες παρουσίες των τελευταίων ετών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (4ος το 2021, 2ος το 2022 και 2023), έφτασε η στιγμή να "μετρήσει" τις δυνάμεις του και στο διεθνές επίπεδο, σε μια προσπάθεια αφενός να περάσει από διεθνές classification και αφετέρου, με ενδεχόμενες νίκες, να μπει στην Παγκόσμια Κατάταξη του αθλήματος που θα του ανοίξουν τον δρόμο για την είσοδο στην Εθνική Ομάδα Boccia.

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Εκπρόσωποι του "Εν Σώματι Υγιεί" στη λίστα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για τα σχολεία της Ημαθίας για το 2023-24

Πετράκης, Καραϊωσήφ και Αλεξάνδρου, εκπρόσωποι της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ στα σχολεία της Ημαθίας για το 2023-24


Για να μιλήσουν στους μαθητές για τον Παραολυμπιακό Αθλητισμό

   Με το υπ΄αριθμ. 107014/Δ5/26-9-2023 έγγραφο του, το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων ενημέρωσε όλα τα σχολεία της επικράτειας με τις λίστες εγκεκριμένων ατόμων με άδεια εισόδου για επισκέψεις στις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το Σχολικό Έτος 2023-2024. Πρόκειται για διαπιστευμένα άτομα ανά άθλημα και Ομοσπονδία που έχουν την ιδιότητα του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Πιστοποιημένου Προπονητή ή του Διακεκριμένου Αθλητή για να μπορούν να πηγαίνουν στις σχολικές μονάδες, εφόσον τους προσκαλέσουν, για να μιλήσουν στους μαθητές για το άθλημα ή τα αθλήματα που πρεσβεύουν.