blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Στο Πεκίνο ο Πετράκης για τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες!

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Στο Πεκίνο ο Πετράκης για τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες!

 Στο Πεκίνο ο Πετράκης για τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες!


Αναχωρεί την Τρίτη 01/03 το βράδυ η ελληνική αποστολή για την κινεζική πρωτεύουσα


   Για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του παραολυμπιακού αθλητισμού αναχωρεί την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 ο βεροιώτης πρωταθλητής του σνόουμπορντ Κωνσταντίνος Πετράκης. Ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ελληνική αποστολή την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022, όπου θα παρουσιαστεί και επίσημα η ομάδα. Ο Πετράκης (Parasnowboard, SB-UL) θα συμμετέχει για 2η - συνεχόμενη φορά- σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, μετά από την Κορέα το 2018 και αποτελεί την ύψιστη τιμή τόσο για τον ίδιο όσο και για την πόλη της Βέροιας και το σωματείο του! 

Ο Κωνσταντίνος Πετράκης ως Σημαιοφόρος της Ελλάδας στο PeyongChang 2018

Εκδήλωση παρουσίασης της Ελληνικής Αποστολής των Χειμερινών Παραολυμπιακών Αγώνων Πεκίνο 2022 

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή διοργανώνει την επίσημη τελετή παρουσίασης των αθλητών και αθλητριών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο 2022. Οι αθλητές που θα συμμετέχουν στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο είναι η Εύα Νίκου στο άθλημα Αλπικό Σκι, μαζί με τον συνοδό-αθλητή Δημήτρη Προφέντζα και ο Κωνσταντίνος Πετράκης από το "Εν Σώματι Υγιεί"στο άθλημα της Χιονοσανίδας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 στις 13:00 στο ξενοδοχείο “Athenaeum Intercontinental“.

Πηγή: paralympic.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.