blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: "Χελωνίτσα": Παιδική Χαρά κοινής χρήσης. Η πρώτη στην Ελλάδα!

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

"Χελωνίτσα": Παιδική Χαρά κοινής χρήσης. Η πρώτη στην Ελλάδα!

"Χελωνίτσα": Η πρώτη πιστοποιημένη Παιδική Χαρά και για Παιδιά με Αναπηρίες στην Ελλάδα, είναι γεγονός και είναι στη Νάουσα!



   Την Παρασκευή 4 Αυγούστου (σήμερα)  στις 8 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της  "Χελωνίτσας" στην Πλατεία Ειρήνης, στη Νάουσα και αμέσως μετά η Πιστοποιημένη Παιδική Χαρά θα δοθεί σε χρήση.
    Πρόκειται για την πρώτη παιδική χαρά κοινής χρήσης στην Ελλάδα, που μπορεί παράλληλα να χρησιμοποιείται και από παιδιά με κινητικά προβλήματα, αφού διαθέτει πιστοποιημένα παιχνίδια για ΑμεΑ!
   Η "Χελωνίτσα" του Δήμου Νάουσας είναι μια παιδική χαρά-στολίδι, με όλες τις προδιαγραφές των ευρωπαϊκών προτύπων ασφάλειας. Περιφραγμένη, με κατάλληλη σήμανση και ελεγχόμενη είσοδο, με ασφαλείς, λειτουργικές και φιλικές περιβαλλοντικά συνθήκες ψυχαγωγίας παιδιών διαφορετικών ηλικιακών ομάδων και κινητικών δυνατοτήτων.   
 
     Με 15 πιστοποιημένα παιχνίδια και ειδικό τάπητα ασφαλείας. Αλλά και με φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED υψηλής ενεργειακής εξοικονόμησης, δωρεάν WiFi  καθώς και κάμερες ασφαλείας για να αποφευχθούν κακόβουλες ενέργειες

Πηγή: naoussa.gr


Το Σχόλιο του "Εν Σώματι Υγιεί"

   Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του Δήμου Ηρωικής Πόλης της Νάουσας να κατασκευάσει την πρώτη Πανελλάδικά Πιστοποιημένη Παιδική Χαρά κοινής χρήσης από παιδιά όλων των κινητικών δυνατοτήτων.
     Είναι μια προσπάθεια που προάγει Πολιτισμό και ελπίζουμε να βρει μιμητές και σε άλλες πόλεις και χωριά της περιοχής μας. Ευελπιστούμε η κίνηση αυτή να αποτελέσει εφαλτήριο, ώστε –επιτέλους- όλα τα παιδιά να αποκτήσουν ίσες ευκαιρίες φυσικής δραστηριότητας και αναψυχής.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.