blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Μεγάλες Εμφανίσεις από τους Αθλητές μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2023

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Μεγάλες Εμφανίσεις από τους Αθλητές μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2023

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2023
Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 07-09/07/023

Οι 4 αθλητές μας έφεραν 5 μετάλλια στην πόλη της Βέροιας σε μια πολύ δύσκολη διοργάνωση


   Πέραν του δέοντος ικανοποιητική η συμμετοχή του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2023. Η διοργάνωση της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ, ήταν η τελευταία τόσο για το σωματείο μας, όσο και για όλη την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Αίθουσα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΕΦΟΕπΑ του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας το τριήμερο 07-09/07/2023. 

 Το σωματείο μας συμμετείχε με συνολικά τέσσερις αθλητές, οι οποίοι αγωνίστηκαν στα Ατομικά της κατηγορίας τους και ανά δύο σε ζευγάρια στα Διπλά. Το πρωτάθλημα διεξήχθη σε συνθήκες όχι και τόσο ευνοϊκές για την εποχή (υπερβολική ζέστη και υγρασία), ωστόσο, τόσο οι αθλητές μας όσο και οι υπόλοιποι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. 

Η ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, όπως παρατάχθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2023
(από αριστερά: Τσιάμης Θ., Δημητρακόπουλος Ι., Καραϊωσήφ Αλ., Μαύρης Λ., Καραγιάννης Θ.)

Οι τέσσερις αθλητές του "Εν Σώματι Υγιεί" (Τσιάμης, Μαύρης, Καραγιάννης, Δημητρακόπουλος) συνοδευόμενοι από τον προπονητή κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο, μετά από συναρπαστικά παιχνίδια, που κάποια κρίθηκαν στον τελευταίο πόντο, κατάφεραν και κατέκτησαν συνολικά πέντε μετάλλια (1 Χρυσό - 1 Ασημένιο - 3 Χάλκινα), κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο, μία ούτως ή άλλως, επιτυχημένη χρονιά!

Χρυσό Μετάλλιο: Δημητρακόπουλος Γιάννης, Ατομικό ΤΤ8

Ασημένιο Μετάλλιο: Καραγιάννης/Μαύρης, Διπλό MS14

Xάλκινα Μετάλλια: Δημητρακόπουλος/Τσιάμης, Διπλό MS18, Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης και Μαύρης Λευτέρης, Ατομικό ΤΤ6 


Συγχαίρουμε τους αθλητές και τον προπονητή τους για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η συνολική αποτίμηση της αγωνιστικής χρονιάς καθώς και ανακοινώσεις για τις προσεχείς δράσεις του σωματείου μας. 


Όλα τα επίσημα αποτελέσματα ΕΔΩ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ





























Δημητρακόπουλος Γιάννης, ΤΤ8














Τσιάμης Θεολόγος, ΤΤ8










Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.