blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Pronoise.org: Στον Οδηγό Υπηρεσιών για Ευάλωτες Ομάδες το "Εν Σώματι Υγιεί"

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Pronoise.org: Στον Οδηγό Υπηρεσιών για Ευάλωτες Ομάδες το "Εν Σώματι Υγιεί"

Οδηγός Υπηρεσιών PRONOISE.ORG 
Στον κατάλογο προστέθηκε και το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας




Εδώ και λίγες μέρες, το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, βρίσκεται καταχωρημένο στον ηλεκτρονικό οδηγό υπηρεσιών για ευάλωτες ομάδες "pronoise.org". 

Τι είναι ο Οδηγός Υπηρεσιών;

Μία πρωτοβουλία της Νόησης στο διαδίκτυο – NOESI.gr  — με την υποστήριξη της Pelagus Creative Web.

Λίγα λόγια για τον Οδηγό: Ο Οδηγός υπηρεσιών για ευάλωτες ομάδες με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" στη διεύθυνση pronoise.org δημιουργήθηκε από το NOESI.gr με σκοπό τη σύνδεση των παρόχων υπηρεσιών με τα εν δυνάμει ωφελούμενα άτομα. Η χαρτογράφηση των υπηρεσιών ξεκίνησε το 2009 με πρωτοβουλία του NOESI.gr, με επίκεντρο φορείς και δομές που παρείχαν υπηρεσίες σε άτομα με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και αναπηρία, σε Ελλάδα και Κύπρο.



Η πλατφόρμα pronoise.org περιλαμβάνει:

Ιστοσελίδες παρουσίασης για φορείς και δομές, με ανακοινώσεις των επίκαιρων νέων τους.

Μηχανή αναζήτησης υπηρεσιών, με συγκεκριμένες παραμέτρους (φίλτρα), όπως είδος υπηρεσίας, πάθηση, ηλικία, τοποθεσία κ.ά.

Ιστοσελίδες με προφίλ διαπιστευμένων επαγγελματιών, για ιδιώτες παρόχους υπηρεσιών.

Ηλεκτρονικούς χάρτες, για την απεικόνιση της τοποθεσίας των παρόχων υπηρεσιών.

Φόρμα ηλεκτρονικής επικοινωνίας και άλλα στοιχεία επικοινωνίας με τους παρόχους, όπου μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι. 

Δυνατότητα ανάρτησης αγγελίας από ιδιώτες ("ζητείται"), προς διευκόλυνση των ατόμων από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες να βρουν προσωπικούς βοηθούς / συνεργάτες.


Επισκεφτείτε την πλατφόρμα πατώντας ΕΔΩ

Επισκεφτείτε τη σελίδα παρουσίασης του "Εν Σώματι Υγιεί" ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.