blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Δωρεά αντί Εκδήλωσης Κοπής Βασιλόπιτας

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Δωρεά αντί Εκδήλωσης Κοπής Βασιλόπιτας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Φιλανθρωπική Δωρεά αντί Εκδήλωσης Κοπής Βασιλόπιτας




Το Διοικητικό Συμβούλιο του "Εν Σώματι Υγιει" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, στην 29η Συνεδρίασή του, στις 30/12/2021, αποφάσισε για λόγους αποφυγής συγκεντρώσεων, στα μέτρα πρόληψης διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 και συνεχίζοντας το κοινωνικό έργο του Σωματείου, αντί της καθιερωμένης κοπής βασιλόπιτας, να προσφέρει το ποσό που αντιστοιχεί σε μια τέτοια εκδήλωση υπέρ φιλανθρωπικού σκοπού, που θα ανακοινωθεί σύντομα. 

Επιπλέον:
1. Να διεξάγει διαγωνισμό μέσω των λογαριασμών κοινωνικών δικτύων του Σωματείου (Facebook & Instagram), με αφορμή τη συμπλήρωση 1.000 αναρτήσεων στην ιστοσελίδα μας, με έπαθλο αθλητικό υλικό, προσφορά του "Εν Σώματι Υγιεί", 
2. Στην ερχόμενη Γενική Συνέλευση, θα γίνει κλήρωση μεταξύ μελών και αθλητών και οι τυχεροί θα κερδίσουν δώρα (εν είδει ηλεκτρονικής κοπής βασιλόπιτας).


Εκ μέρους του Δ.Σ.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.