blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Ιανουαρίου 2022

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Άσκηση και Αθλητισμός μέσα από τα έργα των Τριών Ιεραρχών

Άσκηση και Αθλητισμός μέσα από τα έργα των Τριών Ιεραρχών




*Της Μαρίας Συμεωνίδου, Εκπαιδευτικού Φ.Α.

Στο συγγραφικό έργο των Τριών Ιεραρχών ανιχνεύουμε εικόνες που παραπέμπουν στην άθληση και στην καλλιέργεια ασκητικής νοοτροπίας. Οι λέξεις άσκηση-ασκητισμός έχουν συνδεθεί με την πορεία και τη ζωή της Εκκλησίας. Συναρτώνται με την αφοσίωση σε ένα έργο και αποτελούν παράγοντα ισορροπίας, όχι τρόπο στέρησης αγαθών. Με τον τρόπο και τη στάση ζωής τους οι Τρείς Ιεράρχες μας δίδαξαν για την τήρηση του μέτρου και την αποφυγή υπερβολών. 

Επεσήμαναν ότι οι παράμετροι της άσκησης απαιτούν κατάλληλη προσαρμογή στις δυνατότητες των ασκουμένων, προτρέποντας παράλληλα στην αξιοποίηση της παρούσας στιγμής, δηλαδή στη αξιοποίηση των συνθηκών που συντρέχουν τη στιγμή της άσκησης, «Καιρός επιτηδειότατος ημίν ο παρών» αναφέρει στο προοίμιο των όρων κατά πλάτος ο Μέγας Βασίλειος. Παράλληλα τονίζουν και την αξία του αναστοχασμού για τον προγραμματισμό των επόμενων βημάτων της άσκησης.

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: 7η Ετήσια Τακτική Εκλογο-Απολογιστική Γ.Σ. "Εν Σώματι Υγεί"

7η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται όλα τα μέλη του Αθλητικού Σωματείου Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" Βέροιας, να συμμετέχουν στην Ετήσια Τακτική Απολογιστική και Καταστατική Γενική Συνέλευση του Σωματείου σύμφωνα με το άρθρο 16 του Καταστατικού. H Γ.Σ. θα διεξαχθεί διά περιφοράς (τηλεδιάσκεψη-Ζoom Meeting), με τα εξής θέματα:

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

11ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειμερινών Αθλημάτων ο Πετράκης!

11ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειμερινών Αθλημάτων ο Πετράκης!



..στο αγώνισμα του Snowboard Cross, ενώ κατετάγη 13ος στο Dual Banked Slalom

 

Πολύ καλές επιδόσεις σημείωσε ο αθλητής μας Κωνσταντίνος Πετράκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειμερινών Αθλημάτων ΑμεΑ που διεξήχθη στο Λίλεχαμερ της Νορβηγίας! Ο βεροιώτης πρωταθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί", στον τελευταίο του μεγάλο αγώνα πριν από τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, αγωνίστηκε στα δύο αγωνίσματα του Para Snowboard, στο Dual Banked Slalom και στο Snowboard Cross, της κατηγορίας SB-UL που ανήκει.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νορβηγίας ο Πετράκης

 Lilehammer Para Snow Sports World Championships 2021-22
Στη Νορβηγία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειμερινών Αθλημάτων ο Κωνσταντίνος Πετράκης

Θα αγωνιστεί στο Para Snowboard ως μέλος της Εθνικής μας Ομάδας

   Στο Λίλεχαμερ της Νορβηγίας βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα, ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" Κωνσταντίνος Πετράκης, ο οποίος ενσωματώθηκε στην Εθνική Ομάδα Χειμερινών Αθλημάτων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2021-2022. Θα αγωνιστεί στο Para Snowboard στην κατηγορία SB-UL.

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

ΣΤΟΝ "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!

Μεταγραφική Περίοδος 2021-22 

Στο "Εν Σώματι Υγιεί" με υποσχετική ο Δημητρακόπουλος Ιωάννης




Μεταγραφική ενίσχυση από το "επάνω ράφι" για το Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 


   Σημαντική προσθήκη στο αθλητικό δυναμικό του "Εν Σώματι Υγιεί" με την μεταγραφή του έμπειρου και πολυνίκη αθλητή Γιάννη Δημητρακόπουλου! 

   Ο Δημητρακόπουλος είναι μόνιμος κάτοικος Αμαλιάδας και είναι προσωπική επιλογή του Τεχνικού Διευθυντή του σωματείου μας, κ. Καραϊωσήφ, ο οποίος βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στην περιοχή. Θα αγωνιστεί το 2022 με τα χρώματα του "Εν Σώματι Υγιεί", ως "δανεικός" (υποσχετική ενός χρόνου) από το σωματείο Α.Σ. Άγιος Χριστόφορος στο οποίο ανήκει. Έρχεται να ενισχύσει το Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και συγκεκριμένα το Ομαδικό της κατηγορίας ΤΤ8-10, αλλά και Τμήμα Στίβου. 

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2021: Το "Εν Σώματι Υγιεί" με αριθμούς!

 ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2021

Το "Εν Σώματι Υγιεί" με αριθμούς! 




"A Fresh Start..A New Chapter in Life Waiting to Be Written"


   Μας αρέσει τα τελευταία χρόνια, στο ξεκίνημα του νέου έτους να κάνουμε μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που μας πέρασε, μιλώντας με αριθμούς και να κάνουμε μια μίνι πρόβλεψη -συγκρατημένη πάντα- για την αγωνιστική σεζόν που πρόκειται να ξεκινήσει! 
   Νέοι αθλητές, συμμετοχές σε Πανελλήνια κ Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Πανελλήνιες Νίκες και Πανελλήνια Ρεκόρ, συμμετοχές σε Εθνικές Ομάδες και ρεκόρ συμμετοχών, φιλανθρωπικές κινήσεις, αλλά και μια θλιβερή απώλεια, επεφύλασσε το 2021 για το "Εν Σώματι Υγιεί"...

To 2021 με αριθμούς:

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" 2022: ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" 2022

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ





Καλωσορίζουμε το 2022 με όνειρα και φιλοδοξίες!! Μπορούμε να ελπίζουμε να είναι καλύτερο από το 2021, τόσο από υγειονομικής, αλλά κυρίως από κοινωνικής άποψης! 

Το φετινό μας Ημερολόγιο κυκλοφορεί επίσημα σήμερα ΔΩΡΕΑΝ για όλους και αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή!

Έχει 12σέλιδη μηνιαία δομή και είναι αφιερωμένο στα αθλητικά τμήματα και σε σημαντικές στιγμές του σωματείου μας!