blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Ιανουαρίου 2024

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Συνεργασία του "Εν Σώματι Υγιεί" με το Mediterra Institute

Συνεργασία του "Εν Σώματι Υγιεί" με το Mediterra Institute



Table Tennis depends on Nature laws. It's time to let Nature serve! 

  Κάθε χρόνο, μια ανησυχητική ποσότητα άνω των 250.000 τόνων πλαστικού ABS που προέρχεται από σπασμένα μπαλάκια του πινγκ πονγκ, απορρίπτεται ανεύθυνα στο περιβάλλον. Ωστόσο, υπάρχει μια παγκοσμίως μοναδική και πρωτοποριακή δράση, της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας MEDITERRA INSTITUTE, η οποία σε συνεργασία με αθλητικούς συλλόγους επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Ελλάδα, την Κύπρο και πολλά ευρωπαϊκά κράτη, οι πλαστικές κατεστραμμένες μπάλες πινγκ πονγκ, συλλέγονται μετά από κάθε προπόνηση και στη συνέχεια ανακυκλώνονται, παράγοντας νήμα ABS PVC που βρίσκει εφαρμογή ως αναλώσιμο σε 3D εκτυπωτές!

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Στην 20η θέση το "Εν Σώματι Υγιεί" στον Πίνακα Κατάταξης Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ για το 2023

Στην 20η θέση το "Εν Σώματι Υγιεί" 
στον Πίνακα Κατάταξης Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ για το 2022



 Η κατάταξη έγινε με βάση των αριθμό μεταλλίων στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ το 2023

  Στην 20η θέση, μεταξύ 58 Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ από όλη την Ελλάδα, με την κατάκτηση 20 μεταλλίων για το 2023, κατετάγη το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Βραβεύσεις αθλητών του "Εν Σώματι Υγιεί"

Δημητρακόπουλος και Διαμαντόπουλος βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ 



"Βραδιά των Άσσων 23’": Η "Πατρίς Σπορ" βράβευσε τους κορυφαίους του 2023

  Μια βραδιά "λάμψης" με ιστορικό αποτύπωμα - Εκδήλωση "ωδή" στον Ολυμπισμό στο Πάρκο Ξυστρή. Μια εκδήλωση με αθλητικό πρόσημο, βραδιά βράβευσης των κορυφαίων αθλητών του 2023, γέμισε με πλήθος εκπροσώπων θεσμικών φορέων. Ενδεικτικό της δύναμης και επιρροής του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα του δημόσιου βίου. Πρόσωπα όπως ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος, πλάι σε εκπροσώπους κομμάτων της αντιπολίτευσης, όπως ο Διονύσης Καλαματιανός και ο Μιχάλης Κατρίνης, απόδειξη του ότι ο αθλητισμός πάνω απ’ όλα ενώνει. 

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Πραγματοποιήθηκε η 9η Ετήσια Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση του "Εν Σώματι Υγιεί"

Πραγματοποιήθηκε η 9η Ετήσια Τακτική Απολογιστική 

Γενική Συνέλευση του "Εν Σώματι Υγιεί"



   Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024, η 9η Ετήσια Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του "Εν Σώματι Υγιεί" που φέτος έγινε με φυσική παρουσία πρώτη φορά μετά την πανδημία. 

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Στην 5η θέση το "Εν Σώματι Υγιεί" στον Πίνακα Κατάταξης Σωματείων Στίβου ΑμεΑ για το 2023

5η θέση στον Πίνακα Μεταλλίων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου 2023 σε σύνολο 44 Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ - Καλύτερο επαρχιακό σωματείο για το 2023!!



Με 7 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια - Στον πίνακα δεν περιλαμβάνονται τα αποτελέσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων

Εκδόθηκαν από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ, τα επίσημα αποτελέσματα και ο πίνακας κατάταξης των σωματείων που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ Ανδρών-Γυναικών 2023, το οποίο είχε διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης στις 11 και 12 Μαΐου.  

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:





Το Δ.Σ. του Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας σε έκτακτη συνεδρίαση του, για να τιμήσει τη μνήμη του αθλητή Στέφανου Ζόννι, αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Στέφανε, έφυγες νωρίς...

 Στέφανε, έφυγες νωρίς...




Άλλη μια απώλεια μετράει η οικογένεια του "Εν Σώματι Υγιεί" μετά τον απροσδόκητο χαμό του αθλητή ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΖΟΝΝΙ στα 53 του χρόνια. 

Ο Στέφανος ήταν αθλητής της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ, αγωνιζόταν στην κλάση 9 ορθίων και ήταν Πανελληνιονίκης σε Ατομικό και Ομαδικό στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2017, 2018 και 2019. 

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

9η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2023

 9η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2023


-  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - 

Καλούνται όλα τα μέλη του Αθλητικού Σωματείου Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" Βέροιας, να συμμετέχουν στην 9η Ετήσια Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Σωματείου σύμφωνα με το άρθρο 16 του Καταστατικού. 

H Γ.Σ. θα διεξαχθεί ταυτόχρονα διά ζώσης και διά περιφοράς (τηλεδιάσκεψη-Ζoom Meeting), με τα εξής θέματα:

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Αθλητές του "Εν Σώματι Υγιεί" στις Εθνικές Ομάδες για το 2024

Στις Εθνικές Ομάδες Στίβου ΑμεΑ και Para Snowboard αθλητές 
του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας



Πετράκης, Ζαφειρίου, Ντίσιος βρίσκονται και φέτος στον Εθνικό Σχεδιασμό των αθλημάτων τους


  Με στόχο την προετοιμασία ενόψει των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων του 2024, των αθλημάτων που έχει στις τάξεις η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ενέκρινε τα κριτήρια ένταξης στο σχεδιασμό του νέου έτους και έχει ήδη σταλεί στα σωματεία της Ομοσπονδίας. Παράλληλα, εγκρίθηκε και η ονομαστική λίστα των αθλητών και αθλητριών, που πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς του 2024, ανά κατηγορία. 

Στον Εθνικό Σχεδιασμό τρεις αθλητές και "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας 

Επετειακό λογότυπο για τα 10 χρόνια του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας

 Επετειακό λογότυπο για τα 10 χρόνια του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας




   Το Νοέμβριο του 2024 συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ίδρυση του Αθλητικού Σωματείου Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" και έτσι αποφασίστηκε από τη Διοίκηση η έκδοση και κυκλοφορία ενός επετειακού λογοτύπου το οποίο θα συνοδεύει τις δράσεις και τις αναρτήσεις μας καθόλη τη διάρκεια του έτους!