blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Μαρτίου 2023

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Αναπληρωματικό Μέλος στο Δ.Σ. της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ ο Καραϊωσήφ Αλέξανδρος ως Εκπρόσωπος του ΠΑΣΥΠΠΑ

Στο Δ.Σ. της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ ο Καραϊωσήφ Αλέξανδρος
ως Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του Πανελληνίου Συνδέσμου Προπονητών Παραολυμπιακών Αθλημάτων




   Εγκρίθηκε από τη Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ η είσοδος εκπροσώπου του Νομικού Προσώπου που ίδρυσαν οι προπονητές παραολυμπιακών αθλημάτων, ως όφειλε σύμφωνα με τον νέο Αθλητικό Νόμο. 

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

24η Γενική Συνέλευση ΕΑΟΜ-ΑμεΑ: Ολοκληρώθηκε με Επιτυχία

 24η Γενική Συνέλευση ΕΑΟΜ-ΑμεΑ: Ολοκληρώθηκε με Επιτυχία




Παρουσία εκπροσώπου του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας

Με τη συμμετοχή 32 σωματείων με δικαίωμα ψήφου και 15 με δικαίωμα λόγου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 24η Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση, της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ. Η Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Novotel στην Αθήνα, η πρώτη που διεξήχθη δια ζώσης, μετά από μακρά περίοδο αποχής λόγω Covid. Κατά τη διάρκεια της ΓΣ εγκρίθηκαν ομόφωνα τόσο ο Οικονομικός Απολογισμός 2022, ο Ισολογισμός 2022, η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής καθώς και η απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη. Επίσης εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2024 και ο κανονισμός δεοντολογίας της Ομοσπονδίας. Τέλος εγκρίθηκαν ο διοικητικός απολογισμός και η τροποποίηση των άρθρων των εγγραφών/μεταγραφών με το σύνολο των ψήφων της Γ.Σ, εκτός μιας λευκής ψήφου, αντίστοιχα.

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Στο 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Showdown o αθλητής μας Τοκατλίδης Γεώργιος

Showdown: Παρουσίαση του αθλήματος και 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά


Με τη συμμετοχή του αθλητή του "Εν Σώματι Υγιεί" Τοκατλίδη Γεώργιου

  

    Με μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα στη Σχολή Τυφλών (ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης), την Τετάρτη 15 Μαρτίου, η εκδήλωση παρουσίασης του αθλήματος Showdown και το πρώτο Πανελλήνιο Τουρνουά του αθλήματος.

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Στο Βόλο για προπόνηση επίλεκτων αθλητών Boccia o Ντουμανόπουλος

Στο Βόλο για προπόνηση επίλεκτων αθλητών Boccia o Ντουμανόπουλος



Προσκεκλημένος του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Τζίμα Γεώργιου


Σε προπόνηση επίλεκτων αθλητών Boccia στο Βόλο βρέθηκε σήμερα Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, ο αθλητής μας Ντουμανόπουλος Νικόλαος, συνοδευόμενος από τον πατέρα του Θωμά, μετά από πρόσκληση του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Τζίμα Γεώργιου. 

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

World Parasnowboard: 9ος ο Πετράκης στο Snowboard Cross - 10os στο Banked Slalom

World Parasnowboard Championships FIS - La Molina, ESP
9ος ο Πετράκης στο Snowboard Cross - 10os στο Banked Slalom



Στην 9η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παρά Χιονοσανίδας (World Para Snowboard Championships FIS - La Molina) τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Πετράκης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρα Χιονοσανίδας (κατηγορία SB-UL), στο πρώτο χρονικά αγώνισμα που συμμετείχε, στο Snowboard Cross, παρόλο που στον προκριματικό πήρε την 7η θέση. 

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Showdown: Επίδειξη του αθλήματος και Αναπτυξιακό Τουρνουά

Showdown: Επίδειξη του αθλήματος και Αναπτυξιακό Τουρνουά 
~ Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ~

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023, Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης

Συμμετοχή αθλητή του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας



   Επίδειξη του αθλήματος του Showdown θα πραγματοποιήσει το Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ, στο Κέντρο Εκπαίδευσης & Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) Θεσσαλονίκης, αύριο (Τετάρτη, 15/3) με την παρουσία της διοικητού του Κέντρου Σοφίας Χαμονικολάου και εκπροσώπων της ομοσπονδίας ΕΑΟΜ-ΑμεΑ.

Το σωματείο «ΠΥΡΣΟΣ» είναι ο πρώτος φορέας που προμηθεύτηκε τον εξοπλισμό και αναπτύσσει το άθλημα στη Ελλάδα, με στόχο να παρουσιαστεί αρχικά ως επίδειξη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ, καθώς τα αθλήματα είναι συναφή και στη συνέχεια να ενταχθεί στο  καλεντάρι των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων του έτους 2024.

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Γυναίκα με Αναπηρία και Αθλητισμός

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας - 8 Μαρτίου
"Γυναίκα με Αναπηρία και Αθλητισμός"


Η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών. Καθιερώθηκε το 1910 έπειτα από πρόταση στη Διεθνή Διάσκεψη Γυναικών. Από τότε, έχοντας περάσει πάνω από 110 χρόνια, οι γυναίκες έχουν καταφέρει να έχουν εξέχουσα - αν όχι ίση - θέση στην κοινωνία κυρίως στο λεγόμενο δυτικό κόσμο, ωστόσο δεν είναι λίγες οι χώρες που ακόμα και σήμερα η θέση της γυναίκας είναι πολύ υποδεέστερη από αυτήν των ανδρών. 

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Στην Ισπανία ο Πετράκης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Para Snowboard

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Para Snowboard - Πετράκης Κωνσταντίνος
La Molina, Spain, 8-18/03/2023



Αναχωρεί για την Ισπανία ο βεροιώτης αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" ως μέλος της Εθνικής Ομάδας ΠαραΧιονοσανίδας

   Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Para Snowboard αναχωρεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, ο βεροιώτης πρωταθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας Πετράκης Κωνσταντίνος, ως μέλος της Εθνικής Ομάδας, συνοδευόμενος από τον προπονητή του κ. Αλμπανίδη Κωνσταντίνο.