blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Φεβρουαρίου 2024

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

O Αλέξανδρος Παπαδάκης, στις προπονήσεις Boccia του "Εν Σώματι Υγιεί"

 O Αλέξανδρος Παπαδάκης, στις προπονήσεις Boccia του "Εν Σώματι Υγιεί"




   Αυτή την περίοδο, έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στις προπονήσεις του Τμήματος Boccia τον πολύπειρο αθλητή της κατηγορίας BC2, Αλέξανδρο Παπαδάκη! Για τους γνωστές του αθλήματος, ο Αλέξανδρος είναι αθλητής της Εθνικής Ομάδας (ανήκει στον Άγιο Χριστόφορο Παιανίας Αττικής), πάνω από 10 χρόνια με πολλά μετάλλια σε διεθνείς αγώνες, Πανευρωπαϊκά κ Παγκόσμια Πρωταθλήματα και συμμετοχή σε Παραολυμπιακούς Αγώνες!

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

2ος ο Ζησίδης στο World Parathletics Grand Prix - Dubai 2024

 World Parathletics Grand Prix - Fazza Championships


2ος ο Ζησίδης του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας στη Σφαιροβολία F32

Με το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος θα επιστρέψει ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί' Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, Ζησίδης Δημήτρης από το Dubai, όπου βρίσκεται για το World Parathletics Grand Prix. O Ζησίδης αγωνίστηκε σήμερα στο αγώνισμα του, τη Σφαιροβολία κατηγορίας F32 και με καλύτερη προσπάθεια την έκτη, που μετρήθηκε 9.31μ κατέκτησε την 2η θέση, πίσω από τον Αλγερινό Walid Ferhah.

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Μεταγραφική Ενίσχυση του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας

Μεταγραφές Αθλητών με Αναπηρία - Χειμώνας 2024


Τρεις προσθήκες και μια αποχώρηση από το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας


  Με τρεις αθλητές και αθλήτριες για τρία διαφορετικά παραολυμπιακά αθλήματα, ενισχύθηκε το σωματείο μας κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ. Αντίθετα, υπήρξε και μια αποχώρηση. Αναλυτικά:

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

O χάλκινος Παραολυμπιονίκης του Ρίο Ζησίδης Δημήτρης, στο "Εν Σώματι Υγιεί"!

 O χάλκινος Παραολυμπιονίκης του Ρίο Ζησίδης Δημήτρης, στο "Εν Σώματι Υγιεί"!


Μια μεγάλη μεταγραφή για το σωματείο και για την πόλη της Βέροιας

  Ο Δημήτρης Ζησίδης τίμησε την Ελλάδα φέρνοντας απανωτές διακρίσεις και μετάλλια σε Παραολυμπιακούς, Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς αγώνες στο άθλημα της Σφαιροβολίας (Κατ. F32). Ο Δημήτρης Ζησίδης, 49 ετών,  κάτοικος του δήμου Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου, με μια λαμπρή σταδιοδρομία, ανέδειξε τη χώρα μας, τον αθλητισμό και τα ολυμπιακά ιδεώδη, επέλεξε το σωματείο της Βέροιας για να συνεχίσει την καριέρα του κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο 2024.

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Υπέρλαμπρη η γιορτή της μεγάλης οικογένειας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής - Παρών εκπρόσωπος του "Εν Σώματι Υγιεί"

Η υπέρλαμπρη γιορτή της οικογένειας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής 

Παρών εκπρόσωπος του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας



   Στην κατάμεστη αίθουσα "Καρυάτιδες" του Athens Grand Hyatt, παραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής "Τιμητικές Βραβεύσεις 2023" όπου έλαμψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που ξεχώρισαν σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και αυτοί που έγραψαν ιστορία για το ελληνικό Παραολυμπιακό κίνημα.