blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Δεκεμβρίου 2023

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Εγκρίθηκε η χρονική επέκταση του εκπαιδευτικού προγράμματος "Παραολυμπιακά Αθλήματα" της ΕΑΟΜ ΑμεΑ

Εγκρίθηκε η χρονική επέκταση του εκπαιδευτικού προγράμματος

 "Παραολυμπιακά Αθλήματα" της ΕΑΟΜ ΑμεΑ 



Μετά από την πολύ πετυχημένη περυσινή χρονιά, με τις πολυποίκιλες δράσεις της Ομοσπονδίας σε σχολεία-και όχι μόνο- όλης της χώρας, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος «Παραολυμπιακά Αθλήματα», με απόφαση του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού το πρόγραμμα επεκτείνεται και για την περίοδο 2023-2024.

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Συνεργασία "Εν Σώματι Υγιεί" και "Πρωτοβουλίας για το Παιδί"

Επιτραπέζια Αντισφαίριση για ωφελούμενο της Στέγης Ημιαυτόνομης Διαβίωσης Νέων

της "Πρωτοβουλίας για το Παιδί"




Από το Σύλλογο Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βέροιας "Πρωτοβουλία για το Παιδί", μεταφέρουμε την παρακάτω ανακοίνωση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Το "Εν Σώματι Υγιεί", για ακόμα μία φορά, δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και προσφέρει δωρεάν μαθήματα/προπονήσεις Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) δύο φορές την εβδομάδα, σε ωφελούμενο της Στέγης Ημιαυτόνομης Διαβίωσης Νέων. Σκοπός είναι αφενός η άσκηση του ωφελούμενου και αφετέρου η κοινωνικοποίησή του μέσω του αθλητισμού με όλα τα οφέλη που δυνητικά μπορεί να του προσφέρει (συμμετοχή σε αγώνες, ταξίδια, εμπειρίες κλπ).

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

10ος Φιλίππειος Δρόμος: Συμμετοχή Αθλητών του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας

10ος Φιλίππειος Δρόμος
Συμμετοχή Αθλητών του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας


   Με τη συμμετοχή 3 αθλητών του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας και σε συνεργασία με το ΚΔΑΠ μεΑ "ΑγκαλιάΖουμε" και την "Πρωτοβουλία για το Παιδί", αγωνιστήκαμε στην ειδική διαδρομή για παιδιά με αναπηρία στα πλαίσια του 10ου "Φιλίππειου" Δρόμο, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023.