blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 2022

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Χριστουγεννιάτικες Ευχές από το "Εν Σώματι Υγιεί"

Χριστουγεννιάτικες Ευχές 

από το "Εν Σώματι Υγιεί"



 Η Πρόεδρος, τα Μέλη, οι Αθλητές με Αναπηρία 
και όλη η Οικογένεια 
του Αθλητικού Σωματείου Προσαρμοσμένου Αθλητισμού Βέροιας

"Εν Σώματι Υγιεί"


Σας εύχονται 

Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα με Υγεία

Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2023



Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Υποψήφιος "Κορυφαίος Αθλητής της Χρονιάς" ο Πετράκης του "Εν Σώματι Υγιεί"

O Κωνσταντίνος Πετράκης του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, ανάμεσα στους υποψηφίους  "Κορυφαίους Αθλητές της Χρονιάς 2022" από τον ΠΣΑΤ !



Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, διοργανώνει για 69η φορά τον μακροβιότερο θεσμό του ελληνικού Αθλητισμού, τη Γιορτή των Κορυφαίων 2022.

Ανακοινώθηκαν από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, οι υποψηφιότητες για τους Κορυφαίους Αθλητές της Χρονιάς 2022. Ανάμεσα στους υποψηφίους, βρίσκεται για πρώτη φορά αθλητής με αναπηρία από τη Βέροια, ο δικός μας αθλητής της χιονοσανίδας, Κωνσταντίνος Πετράκης

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Κυκλοφόρησαν τα Ημερολόγια του "Εν Σώματι Υγιεί" για το 2023

 Ημερολόγια 2023 από το "Εν Σώματι Υγιεί" ΑΣ ΑμεΑ Βέροιας


Κυκλοφόρησαν και είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα σημεία της πόλης


 Μετά από απουσία 2 ετών λόγω πανδημίας, όπου τα ημερολόγια μας διατέθηκαν δωρεάν και αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή, κυκλοφόρησαν και πάλι σε έντυπη μορφή για το έτος 2023. 

   Το φετινό μας ημερολόγιο κοσμούν φωτογραφίες από τις επιτυχίες των αθλητών κατά το έτος 2022, στα 6 Παραολυμπιακά Αθλήματα που καλλιεργεί το "Εν Σώματι Υγιεί"

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

20η θέση για το "Εν Σώματι Υγιεί" στον Πίνακα Κατάταξης 2022!

Στην 20η θέση το "Εν Σώματι Υγιεί" 

στον Πίνακα Κατάταξης Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ για το 2022




Η κατάταξη έγινε με βάση των απόλυτο αριθμό μεταλλίων 
στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ το 2022

Στην 20η θέση, μεταξύ 61 Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ από όλη την Ελλάδα, με την κατάκτηση 25 μεταλλίων για το 2022, "φιγουράρει" το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Προσθήκη Κώδικα Braille στο λογότυπο του "Εν Σώματι Υγιεί"

 Προσθήκη Κώδικα Braille στο λογότυπο του "Εν Σώματι Υγιεί"

en somati ygiei


Το Αθλητικό Σωματείο Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί", ως ένας ολοένα εξελισσόμενος αθλητικός οργανισμός και σεβόμενος πρωτίστως τους αθλητές του με αναπηρία όρασης και κατ' επέκταση όλους τους συνανθρώπους με προβλήματα όρασης, αναβαθμίζει, και συγχρόνως, εκσυγχρονίζει το αγωνιστικό του λογότυπο, προσθέτοντας την ονομασία του σωματείου γραμμένο σε κώδικα γραφής Braille.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Η Αναπηρία προκαλείται από τον τρόπο που μια Κοινωνία είναι οργανωμένη και όχι από την λειτουργικότητα ενός ατόμου

Μήνυμα του “Εν Σώματι Υγιεί”
για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 2022


"Η Αναπηρία προκαλείται από τον τρόπο που μια Κοινωνία είναι οργανωμένη και όχι από την λειτουργικότητα ενός ατόμου"    

*Καραϊωσήφ Αλέξανδρος Μ.Res

   Για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η UNICEF καλεί τα κράτη να επιταχύνουν τη διαδικασία μετάβασης στο Κοινωνικό Μοντέλο της Αναπηρίας στο πλαίσιο των συστημάτων αξιολόγησης και καθορισμού μιας κατάστασης. Σε πολλές χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου το τρέχον κρατικό σύστημα για την αξιολόγηση της αναπηρίας και τον καθορισμό της λειτουργικότητας, εξακολουθεί να βασίζεται στο ιατρικό μοντέλο που λέει ότι οι άνθρωποι είναι ανάπηροι λόγω των προβλημάτων ή των διαφορών τους. 

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

#FootballForAll weekend: 2-4 Δεκεμβρίου 2022

"Ποδόσφαιρο Για Όλους" στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας ΑμεΑ 2022



Παρασκεύη 2 με Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Το Αθλητικό Σωματείο Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, ως άμεσος συνεργάτης στην Ελλάδα του Οργανισμού ParaFootball Foundation, παρουσιάζει την δράση "Ποδόσφαιρο Για Όλους" που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 2-4 Δεκεμβρίου 2022 στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία που έχει θεσπιστεί από τον Ο.Η.Ε. να τιμάται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου

Τί είναι το πρόγραμμα "Ποδόσφαιρο για Όλους" (Football For All Weekend)

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

10 χώρες που αποκλείστηκαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

10 χώρες που αποκλείστηκαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες



Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ο υπέρτατος αθλητικός θεσμός, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις αποδεικνύεται άκρως επεισοδιακός.

Από την αρχαία Ελλάδα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν γίνει ο απόλυτος αθλητικός θεσμός για όλο τον πλανήτη σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα, όπου χώρες από όλο τον κόσμο αγωνίζονται για να φέρουν τη δόξα πίσω στις πατρίδες τους με τη μορφή χάλκινων, αργυρών και χρυσών μεταλλίων.

Από την έναρξη των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων το 1896 στην Αθήνα, δεν έχουν λείψει τα επεισόδια μεταξύ κρατών και οι αποκλεισμοί. Είτε πρόκειται για τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) που μοιράζει ποινές, είτε για τις ίδιες τις χώρες που αποφασίζουν να απέχουν, σχεδόν κάθε ήπειρος στη Γη έχει δει τουλάχιστον ένα από τα έθνη της να αποκλείεται από τον διαγωνισμό στην εκατονταετή ιστορία του. Έτσι, στην παρακάτω λίστα, μετράμε αντίστροφα δέκα φορές που χώρες αποκλείστηκαν από την κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Paris2024: Παρουσιάστηκαν οι Μασκότ των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων

 Paris2024

Παρουσιάστηκαν οι Μασκότ των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων 


   Η Οργανωτική Επιτροπή Paris2024 θέλησε να πρωτοτυπήσει, επιλέγοντας ένα από τα σύμβολα της γαλλικής επανάστασης -και της ελευθερίας- τον Φρυγικό Σκούφο, για μασκότ των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων που θα διοργανώσει η χώρα. Ο Φρυγικός Σκούφος (Le bonnet phrygien) ή "σκούφος της ελευθερίας" είναι ένα κάλυμμα κεφαλής κωνικού σχήματος -συχνά ερυθρού χρώματος- και ένα από τα χαρακτηριστικά της Μαριάν, της αλληγορικής μορφής της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Goalball B' Κατηγορίας

 Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Goalball  B' Κατηγορίας

Στην Πορτογαλία βρίσκονται ήδη οι εθνικές μας ομάδες ανδρών και γυναικών με στόχο την άνοδο στην ελίτ κατηγορία της Ευρώπης

Στην Πορτογαλία βρίσκονται οι Εθνικές μας Ομάδες Goalball ανδρών και γυναικών όπου ξεκινά σήμερα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (κατηγορίας Β). Και οι δύο ομάδες μας διεκδικούν μια εκ των τριών πρώτων θέσεων που δίνουν την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία. 

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Σύνδεση Βιντεοπαιχνιδιών με Ενίσχυση Δεξιοτήτων σε Παιδιά

Σύνδεση Βιντεοπαιχνιδιών και Ενίσχυση Δεξιοτήτων σε Παιδιά


Μπορεί τα βιντεοπαιχνίδια να κατηγορούνται για αύξηση της επιθετικότητας των παιδιών, όμως τα βοηθά να ενισχύουν την όραση, την προσοχή και τη μνήμη τους

Ρωτήστε οποιονδήποτε γονιό πώς αισθάνεται όταν το παιδί του παίζει βιντεοπαιχνίδια και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ακούσετε τις ανησυχίες του για τις ατέλειωτες ώρες που περνάει σε έναν εικονικό κόσμο με πιθανώς δυσμενείς επιπτώσεις στην ψυχική του υγεία, τη συμπεριφορά του, αλλά και τις επιπτώσεις του παιχνιδιού στον τρόπο με τον οποίο «δουλεύει» ο εγκέφαλός του.

Μεγάλη έρευνα του 2022 στις ΗΠΑ έδειξε ότι το 71% των παιδιών 2-17 ετών παίζει βιντεοπαιχνίδια, ποσοστό αυξημένο κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες από το 2018.

Καθώς σε αυτές τις ηλικίες ο εγκέφαλος των παιδιών αναπτύσσεται, οι ερευνητές θέλησαν να διερευνήσουν τη σχέση μεταξύ των βιντεοπαιχνιδιών με τις γνωσιακές δυνατότητες των παιδιών και την ψυχική τους υγεία.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Σεμινάριο Χειμερινών Αθλημάτων στη Νάουσα

Σεμινάριο Χειμερινών Αθλημάτων στη Νάουσα: 
"Παιδιά και Χειμερινά Αθλήματα - Νέες προσεγγίσεις"
Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022


Συμμετοχή του αθλητή μας Πετράκη Κωνσταντίνου στην Ενότητα: ΑμεΑ και Αγωνιστική Χιονοδρομία

Στις 3 το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου ξεκινά στη Νάουσα το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο χειμερινών αθλημάτων, με τίτλο ‘Παιδιά και Χειμερινά Αθλήματα - Νέες προσεγγίσεις’, από την Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Εκπαιδευτών Χιονοδρομίας, υπό την αιγίδα της ΕΟΧΑ και του δήμου. 

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

"Νεστόρεια 2022" Με τη συμμετοχή αθλητή του "Εν Σώματι Υγιεί"

"Νεστόρεια 2022" στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο με τη συμμετοχή αθλητή του

 "Εν Σώματι Υγιεί" στον αγώνα επίδειξης 100μ για ΑμεΑ





Ημερίδα αγωνισμάτων Στίβου για παιδιά ηλικίας 7-12 χρόνων με την επωνυμία «Νεστόρεια 2022» πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.

Τη διοργάνωση προς τιμήν του προστάτη αθλητών και προπονητών, Αγίου Νέστορα, συνδιοργάνωσε το Καυτανζόγλειο Στάδιο με τον Σύνδεσμο Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδος, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

ΠΑΣΥΠΠΑ: Ο νεοσύστατος Πανελλήνιος Σύνδεσμος Προπονητών Παραολυμπιακών Αθλημάτων

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Προπονητών Παραολυμπιακών Αθλημάτων

Hellenic Paralympic Coaches Association


Με την πανηγυρική πρώτη Γενική Συνέλευση και τις Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των Οργάνων Διοίκησης και τους Εκπροσώπους στις αντίστοιχες Ομοσπονδίες, έκανε την επίσημη εμφάνισή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Προπονητών Παραολυμπιακών Αθλημάτων!

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Βραβεύσεις Αθλητών από τον Δήμο Βέροιας: 16 από το "Εν Σώματι Υγιεί"

Βραβεύσεις Αθλητών από τον Δήμο Βέροιας: 16 από το "Εν Σώματι Υγιεί"
Χώρος Τεχνών, Βέροια, Πέμπτη 13/10/2022



   Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η τελετή βράβευσης μαθητών που αρίστευσαν στις εισαγωγικές εξετάσεις των Α.Ε.Ι. και αθλητών που διακρίθηκαν σε διεθνείς ή πανελλήνιους αγώνες.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Στον Εθνικό Σχεδιασμό Χειμερινών Αθλημάτων για το 2023 ο Πετράκης

Ο Κωνσταντίνος Πετράκης του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας και φέτος στον Εθνικό Σχεδιασμό Χειμερινών Αθλημάτων της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ



Την εγκύκλιο κριτηρίων ένταξης των αθλητών και αθλητριών Χειμερινών Αθλημάτων, στον σχεδιασμό της σεζόν 2022-2023, δημοσιοποίησε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες. Η κατάρτιση του σχεδιασμού βασίστηκε στην προετοιμασία ενόψει της κορυφαίας διοργάνωσης έκαστου αθλήματος για τη συγκεκριμένη σεζόν και την εκπροσώπηση της χώρας σε αυτήν.

Βραβεύσεις Αθλητών του "Εν Σώματι Υγιεί" από τον Δήμο Βέροιας

 Βραβεύσεις Αθλητών από τον Δήμο Βέροιας
14 αθλητές/τριες και 2 προπονητές, θα βραβευθούν από το "Εν Σώματι Υγιεί"


  Ο Δήμος Βέροιας, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα βραβεύσει τους μαθητές, αθλητές, ομάδες και προπονητές της πόλης που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους και Διεθνείς Αθλητικούς Αγώνες καθώς και σε αντίστοιχους Μαθητικούς, Καλλιτεχνικούς και Εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς κατά την περίοδο Οκτώβριο 2021 ως Σεπτέμβριο 2022.

   Από το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, θα βραβευθούν συνολικά 14 αθλητές και αθλήτριες που έφεραν Πανελλήνιες Νίκες στην πόλη και το σωματείου τους ή διακρίθηκαν σε διεθνές επίπεδο καθώς και 2 προπονητές.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022, στις 19.00, στον Χώρο Τεχνών Βέροιας και  γίνεται στα πλαίσια των εορτασμών της 110ης επετείου απελευθέρωσης της Βέροιας στις 16 Οκτωβρίου και είναι η πρώτη μετά από την πανδημία (2020 και 2021 δεν έγινε τελετή).

Αναλυτικά τα πρόσωπα που θα βραβευθούν (Αλφαβητική Σειρά)

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Επίσκεψη του Πετράκη στο Ειδικό Σχολείο Βέροιας για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Επίσκεψη του Πετράκη στο Ειδικό Σχολείο Βέροιας 



για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

   Στο Σχολείο Ειδικής Αγωγής Βέροιας, βρέθηκε χθες, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, ο πρωταθλητής Snowboard του "Εν Σώματι Υγιεί" Πετράκης Κωνσταντίνος, αποδεχόμενος την πρόσκληση της Διευθύντριας κ. Μάνια Χρύσας και του Εκπαιδευτικού Φ.Α. του σχολείου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις σχολικές αθλητικές εκδηλώσεις της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2022.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Στην 6η θέση το "Εν Σώματι Υγιεί" στον Πίνακα Κατάταξης Σωματείων Στίβου ΑμεΑ για το 2022

6η θέση στον Πίνακα Μεταλλίων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου σε σύνολο 47 Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ. 

Η 14χρονη Ζαφειρίου Αφροδίτη (Τ44) με τρία χρυσά και τρία πανελλήνια ρεκόρ στην παρθενικής της εμφάνιση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα

Εκδόθηκαν από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ, τα επίσημα αποτελέσματα και ο πίνακας κατάταξης των σωματείων που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2022, το οποίο είχε διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης το τριήμερο 8-10 Ιουλίου. 

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Αργοστόλι ο Μαύρης για το Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ

ITTF Fa20 Greek Para Open 2022
Με τη συμμετοχή του Λευτέρη Μαύρη του "Εν Σώματι Υγιεί"


Ακόμα μια ευκαιρία διεθνής καταξίωσης για τον νεαρό αθλητή μας

   Στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς θα κτυπήσει η καρδιά του παγκοσμίου para table tennis  αφού για πρώτη φορά στη χώρα μας διοργανωθεί ένα τόσο μεγάλης αξίας τουρνουά, μετά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Είμαι Άτομο με Αναπηρία...Γιατί να αθληθώ...;;;

 Είμαι Άτομο με Αναπηρία...Γιατί να αθληθώ...;;;



   Περίπου το 15% το γενικού πληθυσμού παγκοσμίως έχει κάποια αναπηρία, σωματική, πνευματική ή αισθητηριακή κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι, αγνοούν είτε γιατί η αναπηρία κρύβεται πίσω από κλειστές πόρτες και ταμπού της κοινωνίας, είτε γιατί απλά δεν είναι ορατή με γυμνό μάτι. 

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

ITTF Fa20 Greek Para Open 2022 στο Αργοστόλι

ITTF Fa20 Greek Para Open 2022

Αργοστόλι, 30/09 - 02/10/2022

Πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του αθλήματος στην Ελλάδα, μετά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004

   Βρισκόμαστε 2 εβδομάδες μακριά από την έναρξη του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για Άτομα με Αναπηρίες στην Ελλάδα, που θα φιλοξενήσει η Κεφαλονιά από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, οι αγώνες του ITTF Fa20 Greek Para Open 2022 θα πραγματοποιηθούν στο Αργοστόλι, στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», και είναι μέρος από το καλεντάρι του Para Table Tennis της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. 

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022

9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού -
Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022


Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30/09/2022

   Στο πλαίσιο της εναρμόνισης του εορτασμού της 9ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2022 με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, με κοινό σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» και στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής, καλούνται οι σχολικές μονάδες της Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης της χώρας να οργανώσουν και να υλοποιήσουν αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Παραολυμπιακό Πανόραμα Θεσσαλονίκης: Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία!

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίηθηκε το Παραολυμπιακό Πανόραμα στη Θεσσαλονίκη


Basket με Αμαξίδιο

   Το απόγευμα της Κυριακής, 18 Σεπτεμβρίου, έπεσε η αυλαία για την άρτια και επιτυχημένη εκδήλωση “Παραολυμπιακό Πανόραμα”, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

SEE YOUth Erasmus+ Project με τη συμμετοχή της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

SEE YOUth Erasmus+ Project 

με τη συμμετοχή της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

Gornji Milanovac, Serbia, 7-11/09/2022


Aναπτυξιακό Camp Στίβου νέων Ατόμων με Αναπηρία, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ “SEE YOUth”


   Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ “SEE YOUth” διοργανώθηκε από τις 7-11 Σεπτεμβρίου 2022, αναπτυξιακό Camp Στίβου νέων Ατόμων με Αναπηρία, το οποίο διεξήχθη στο Gornji Milanovic στη Σερβία.

  Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμμετείχαν η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή με κύριο συντονιστή την Κροατική Παραολυμπιακή Επιτροπή, αλλά και τη συμμετοχή ακόμα έξι εταίρων (European Paralympic Committee – International, Paralympic Committee of Serbia – ΣΕΡΒΙΑ, Spin Sports Innovation – Γερμανία, Bulgarian Sports Development Association – Βουλγαρία, Sport and Citizenship – Γαλλία). Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή  συμμετείχε με επτά νέους αθλητές και αθλήτριες και πέντε προπονητές. Ανάμεσα τους και ο επικεφαλής προπονητής του "Εν Σώματι Υγιεί" και Πιστοποιημένος Προπονητής ΑμεΑ κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Το Παραολυμπιακό Πανόραμα στην Πλατεία Αριστοτέλους

Το Παραολυμπιακό Πανόραμα στην Πλατεία Αριστοτέλους 


Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 12.00 ως τις 17.00

H Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή διοργανώνει  με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, του Δήμο Θεσσαλονίκης, της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών την εκδήλωση «Παραολυμπιακό Πανόραμα», η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 17:00 στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Εκπρόσωποι του "Εν Σώματι Υγιεί" στη λίστα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για τα σχολεία της Ημαθίας για το 2022-23

Πετράκης, Καραϊωσήφ και Αλεξάνδρου, εκπρόσωποι της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ στα σχολεία της Ημαθίας για το 2022-23


   Με το υπ΄αριθμ.109561/Δ5/09-09-22 έγγραφο του, το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων ενημέρωσε όλα τα σχολεία της επικράτειας με τις λίστες εγκεκριμένων ατόμων με άδεια εισόδου για επισκέψεις στις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το Σχολικό Έτος 2022-2023. Πρόκειται για διαπιστευμένα άτομα ανά άθλημα και Ομοσπονδία που έχουν την ιδιότητα του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Πιστοποιημένου Προπονητή ή του Διακεκριμένου Αθλητή για να μπορούν να πηγαίνουν στις σχολικές μονάδες, εφόσον τους προσκαλέσουν, για να μιλήσουν στους μαθητές για το άθλημα ή τα αθλήματα που πρεσβεύουν.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Επανέναρξη Προπονήσεων "Εν Σώματι Υγιει"

Επανέναρξη Προπονήσεων "Εν Σώματι Υγιει" 
Προσαρμοσμένος Αθλητισμός Βέροιας


Ανακοινώθηκαν από το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου Βέροιας οι ώρες και οι μέρες που παραχωρήθηκαν στα Αθλητικά Σωματεία της πόλης, για τις προπονήσεις των τμημάτων τους για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Μεγάλη Προσοχή ενόψει της νέας Αγωνιστικής Περιόδου!

 Μεγάλη Προσοχή ενόψει της νέας Αγωνιστικής Περιόδου!

ΠΡΟΣΟΧΗ! 



Ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς και παράλληλα των αθλητικών δραστηριοτήτων των παιδιών σας, σας εφιστώ την προσοχή:

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

16 Μετάλλια και 8 Πανελλήνια Ρεκόρ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2022!

Εκπληκτικές επιδόσεις από τους αθλητές του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2022


11 Χρυσά - 5 Ασημένια και 8 Πανελλήνια Ρεκόρ ο τελικός απολογισμός!


Εντυπωσιακές εμφανίσεις και ρεκόρ συγκομιδής μεταλλίων, επεφύλασσε το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου για το σωματείο μας. Με τη μεγαλύτερη σε αριθμό συμμετοχή αθλητών και με τρεις πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές, το "Εν Σώματι Υγιεί" κατάφερε και συγκέντρωσε συνολικά, περίπου όσα μετάλλια συγκεντρώνει το σωματείο σε μια χρονιά σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που λαμβάνει μέρος.

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Με 9 Αθλητές/τριες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2022

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2022
Με αριθμό-ρεκόρ η συμμετοχή του "Εν Σώματι Υγιεί"




Θα διεξαχθεί όπως και πέρυσι, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, 9-10/07/2022


Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης, πέφτει η αυλαία των συμμετοχών του σωματείου μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα για το 2022. Το διήμερο 9-10 Ιουλίου διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ με τη συμμετοχή 492 αθλητών και αθλητριών από 49 αθλητικά σωματεία ΑμεΑ. 

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Σε Διεθνές Τουρνουά στην Τσεχία Μαύρης και Καραϊωσήφ

 ITTF Czech Para Open 2022, Ostrava, 23-25 June
Συμμετοχή με την Εθνική Ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ του Λευτέρη Μαύρη 




Μαζί του και ο Τεχνικός Διευθυντής του "Εν Σώματι Υγιεί" κ. Καραϊωσήφ, ως Τεχνικός Σύμβουλος της Εθνικής Ομάδας


   Η πόλη Οστράβα της Τσεχικής Δημοκρατίας, είναι ο επόμενος διεθνής σταθμός του αθλητή του "Εν Σώματ Υγίεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, Λευτέρη Μαύρη, αυτή τη φορά ως μέλος της Εθνικής Ομάδας. Όπως είχαμε προαναγγείλει, ο αθλητής μας συμμετέχει φέτος σε μια σειρά διεθνών τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης, με σκοπό να εδραιωθεί στην παγκόσμια κατάταξη του αθλήματος. Ήδη συμμετείχε στο Διεθνές Τουρνουά του Αμμάν και της Ποντγκόριτσα. 

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Δεύτερη θέση για τον Ντουμανόπουλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2022

 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2022
Ασημένιος ο Ντουμανόπουλος στο Ατομικό BC4

Ήταν το πρώτο μετάλλιο τόσο για τον ίδιο όσο και για το "Εν Σώματι Υγιεί" στο Boccia


Έκανε τελικά την υπέρβαση ο αθλητής μας Νίκος Ντουμανόπουλος, φτάνοντας μέχρι τον τελικό της κατηγορίας BC4 και κατακτώντας τελικά την δεύτερη θέση. Οι αγώνες όπως κάθε χρόνο, διεξήχθησαν στο Κλ. Γυμν/ριο "Γεώργιος Στεφανόπουλος" στο Περιστέρι, από 31/05 ως 05/06/2022 με τη συμμετοχή 80 και πλέον αθλητών και αθλητριών σε τέσσερις αγωνιστικές κατηγορίες.

Πολύτιμες εμπειρίες κατέκτησε ο Μαύρης στο Μαυροβούνιο

 ITTF MONTENEGRO PARA OPEN 2022
Πολύτιμες οι εμπειρίες που κατέκτησε ο αθλητής μας Λευτέρης Μαύρης



Μπορεί να μην απέσπασε κάποια διάκριση, αλλά οι εμπειρίες που κατέκτησε στο Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ στο Μαυροβούνιο, ήταν υπερπολίτιμες για τον αθλητή του "Εν Σώματι Υγιεί' Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, Λευτέρη Μαύρη, στην κλάση 6 των ορθίων. Οι αγώνες διεξήχθησαν στην πρωτεύουσα Podgorica το τριήμερο 2-4 Ιουνίου 2022.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Συμμετοχή του "Εν Σώματι Υγιεί" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2022

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2022
Με τη συμμετοχή του Ντουμανόπουλου Ν. στην κατηγορία BC4



Στις εγκαταστάσεις του Κλ. Γυμναστηρίου "Γεώργιος Στεφανόπουλος" στο Περιστέρι, διεξάγεται το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia, με τη συμμετοχή 80 και πλέον αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα. Οι αγώνες που ξεκίνησαν χθες Τρίτη 31 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 5 Ιουνίου, τελούν υπό την διοργάνωση της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ. 

Στο Μαυροβούνιο για Διεθνές Τουρνουά Επιτρ. Αντισφαίρισης ο Λευτέρης Μαύρης

Στην Ποντγκόριτσα ο Λευτέρης Μαύρης για το ITTF Montenegro Para Open 2022


Στο Νο55 της Παγκόσμιας Κατάταξης μετά τις πρόσφατες επιτυχίες του


Συνέχεια στις διεθνείς υποχρεώσεις για τον αθλητή του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας Λευτέρη Μαύρη. Μετά τις επιτυχημένες παρουσίες τόσο στο Διεθνές Τουρνουά του Αμμάν, όσο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, σειρά έχει η "πρόκληση" του Μαυροβουνίου. 

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Χάλκινος ο Λούκας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2022

Τρίτη θέση για τον Λούκας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2022


Σημαντική βελτίωση του ατομικού του ρεκόρ

Αν και βελτίωσε σημαντικά το Ατομικό του Ρεκόρ, ο ναουσαίος Τοξοβόλος του "Εν Σώματι Υγιεί" Γιώργος Λούκας, δεν κατάφερε να ανέβει σε ψηλότερο σκαλί του βάθρου και περιορίστηκε όπως και πέρυσι, στην τρίτη θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο.

Επιτυχίες του "Εν Σώματι Υγιεί" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2022

 Ένα Χρυσό και τρία Ασημένια Μετάλλια ο τελικός απολογισμός του "Εν Σώματι Υγιεί" 
στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2022




Το πρώτο χρυσό σε ατομικό αγώνισμα για το "Εν Σώματι Υγιεί" στην Επιτρ. Αντισφαίριση!!


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ατόμων με Αναπηρίες, το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 27 με 29 Μαΐου στην Αίθουσα της ΕΦΟΕπΑ στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Με "στόχο" το βάθρο ο Λούκας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2022

 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2022
Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, Σάββατο 28/05/2022

"Στοχεύει" στο βάθρο ο τοξοβόλος του "Εν Σώματι Υγιεί" ΑΣ Βέροιας


Σε μια θέση στο βάθρο των νικητών "στοχεύει" ο Ναουσαίος τοξοβόλος του "Εν Σώματι Υγιεί" Γιώργος Λούκας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2022. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 28/05/2022 στο προπονητήριο "Ευαγγελία Ψαρά" του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Με 3 αθλητές το "Εν Σώματι Υγιεί" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιtρ. Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2022

 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2022

Με 3 αθλητές συμμετέχει το "Εν Σώματι Υγιεί" ΑΣ ΑμεΑ Βέροιας



Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, 27-29/05/2022


Με 77 αθλητές και αθλήτριες από 14 αθλητικά σωματεία θα διεξαχθεί το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ, το ερχόμενο τριήμερο 27-29 Μαΐου 2022 στην Αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας. Διοργανωτής είναι η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ με την βοήθεια της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Στους αγώνες θα διεξαχθούν για πρώτη φορά σε εθνικό επίπεδο αγώνες Διπλών και Διπλών Μικτών, μετά τις πρόσφατες αλλαγές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. 

Οι συμμετοχές του "Εν Σώματι Υγιεί" ΑΣ ΑμεΑ Βέροιας

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Επιστημονική Ημερίδα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

 Επιστημονική Ημερίδα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022, ώρα 15:00-18:00μμ



Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων & το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο

Υγείας, Μητέρας Παιδιού & Ιατρικής Ακριβείας


σας προσκαλούν σε Ημερίδα, με θέμα:

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Δεύτερος στην Ιορδανία ο Μαύρης του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας!

 Al Watani Para Table Tennis Championships, Amman, Jordan
Ασημένιο Μετάλλιο ο Λευτέρης Μαύρης στο Ατομικό (class 6)


4ος στο Διπλό Ανδρών (MD14) - 4oς στο Διπλό Μικτό (XD14)


   Μεγάλη επιτυχία για τον αθλητής της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, Λευτέρη Μαύρη, η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ατομικό της Κατηγορίας 6 όπου αγωνίζεται. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην πρωτεύουσα της Ιορδανίας Αμμάν το τριήμερο 19-21 Μαΐου. 

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Τρία μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Badminton 2022!

 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Badminton 2022
3 Ασημένια Μετάλλια για Καραγιάννη και Λούκας




Αλεξανδρούπολη, Κυριακή 15/05/2022


Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν οι δύο αθλητές του "Εν Σώματι Υγιεί" που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΑμεΑ 2022. Το πρωτάθλημα, όπως και πέρυσι, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15/05 στο Κλειστό Γυμναστήριο "Φωλέα Κλειώ" της Αλεξανδρούπολης, από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ και το γηπεδούχο σωματείου του "Κότινου". 

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Στην Ιορδανία ο Μαύρης για Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζια Αντισφαίρισης

Al-Watani Para Championships 2022

Αμμάν, 19-21/05/22


Συμμετέχει ο Λευτέρης Μαύρης (κατ. 6) με συνοδό προπονητή τον Αλέξανδρο Καραϊωσήφ


Επιστροφή στις διεθνείς διοργανώσεις για τον αθλητή Επιτράπεζιας Αντισφαίρισης του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, Λευτέρη Μαύρη, αρχής γενομένης από το Αμμάν της Ιορδανίας. 

Ο αθλητής που προπονείται στην Πάτρα και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα αρτιμελών στην Α1 Ανδρών με το Ίφιτο Πατρών, θα συμμετέχει σε μια σειρά διεθνών τουρνουά προκειμένου να ανακτήσει τη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη του αθλήματος. 

Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Badminton 2022: Με 2 αθλητές το "Εν Σώματι Υγιεί"

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Badminton 2022
Αλεξανδρούπολη 14-15 Μαΐου 2022




                            Με δυο αθλητές στην Αλεξανδρούπολη ταξιδεύει το "Εν Σώματι Υγιεί"

Στην Αλεξανδρούπολη, το Σάββατο 14 Μαΐου, θα διεξαχθεί το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΑμεΑ (Para Badminton) και είναι το πρώτο που θα συμμετέχουν αθλητές του σωματείου μας για το 2022. 

Το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, θα δώσει το παρών με δύο αθλητές:

1. Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης - SL3
2. Λούκας Γιώργος - SU5

Συνοδός - Αρχηγός Αποστολής: Γιαγκιτζόγλου Λάζαρος

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Πασχαλινές Ευχές από το "Εν Σώματι Υγιεί"

 Πασχαλινές Ευχές από το "Εν Σώματι Υγιεί"





Η Διοίκηση και οι Αθλητές με Αναπηρία του 


Α.Σ. Προσαρμοσμένου Αθλητισμού
"Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας


Σας εύχονται ολόψυχα
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση




Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Στο Αργοστόλι με την Εθνική Ομάδα Επιτρ. Αντισφαίρισης ΑμεΑ Μαύρης και Καραϊωσήφ

 Στο Αργοστόλι με την Εθνική Ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ Μαύρης Λευτέρης και Καραϊωσήφ Αλέξανδρος



Θα συμμετέχουν σε Προπονητικό Camp προετοιμασίας μέχρι τη Μ. Πέμπτη

Στο Κλειστό Γυμναστήριο "Αντώνης Τρίτσης" από το Σάββατο 16 Απριλίου ως τη Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, θα διεξαχθεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ατόμων με Αναπηρίες. Στο προπονητικό καμπ θα πάρουν μέρος συνολικά 8 αθλητές με αναπηρία συνοδευόμενοι από την Ομοσπονδιακή Προπονήτρια κ. Νταουντάκη Ελευθερία και τον Τεχνικό Σύμβουλο της Εθνικής Ομάδας και του "Εν Σώματι Υγιεί" κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο, με τη συνεργασία και τη βοήθεια του πρώην Ομοσπονδιακού Προπονητή και νυν προπονητή του ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς κ. Πολίτση Πολυχρόνη. 

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό – Συμπαίκτες στο Μέλλον του Αθλητισμού

Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό – Συμπαίκτες στο Μέλλον του Αθλητισμού
Συνεδριακό και Εκθεσιακό τριήμερο και παράλληλες αθλητικές εκδηλώσεις



Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο "Δημήτρης Τόφαλος", Πάτρα, 8-10 Απριλίου 2022

Εκκινεί σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου στις 10.30 το πρωί, από την Πάτρα, η πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για το «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό – Συμπαίκτες στο Μέλλον του Αθλητισμού» (https://www.gga.gov.gr/component/content/article/282-etniko-stratigiko-sxedio/3545-etniko-stratigiko-sxedio), η χάραξη του οποίου θα συνδιαμορφωθεί έπειτα από τριήμερες εκδηλώσεις στην έδρα κάθε μίας από τις 13 Περιφέρειες της χώρας μας.