blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Αυγούστου 2023

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Tι μεθόδους χρησιμοποιούν οι προπονητές για την βελτίωση τους;

Tι μεθόδους χρησιμοποιούν οι προπονητές για την βελτίωση τους;


   Οι προπονητές γνωρίζουν συνήθως πολλά για το άθλημά τους και έχουν καλή γνώση του πώς να βοηθήσουν τους αθλητές τους να γίνουν καλύτεροι. Είναι απαραίτητο να έχουν βαθιά κατανόηση μιας ποικιλίας επιστημονικών κλάδων που επηρεάζουν την αθλητική απόδοση. Κανείς δεν κερδίζει τυχαία έναν αγώνα ή τον σεβασμό των συνεργατών και των παικτών του, εάν δεν είναι σπουδαίος ειδικός στον τομέας του. 

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Παγκόσμιοι Αγώνες Αθλητών με Οπτική Αναπηρία, Birmingham 2023

IBSA World Games 2023 - Παγκόσμιοι Αγώνες Αθλητών με Οπτική Αναπηρία
Birmingham, UK, 14-27 Αυγούστου 2023

   Με τη συμμετοχή Ελλήνων Αθλητών και Αθλητριών

   Οι Παγκόσμιοι Αγώνες της IBSA (International Blind Sports Federation), είναι ένα υψηλού ανταγωνισμού αθλητικό γεγονός για αθλητές με τύφλωση και άλλα προβλήματα όρασης. Θα συμμετέχουν πάνω από 1250 αθλητές και αθλήτριες από 70 χώρες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου του Birmingham (και τις γύρω περιοχές από τις 14 ως τις 27 Αυγούστου 2023.

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Η Ελλάδα πρωταγωνίστρια στο διεθνές Παραολυμπιακό κίνημα

 Η Ελλάδα πρωταγωνίστρια στο διεθνές Παραολυμπιακό κίνημα


   Θέση πρωταγωνίστριας στο παγκόσμιο Παραολυμπιακό Κίνημα έχει αποκτήσει η Ελλάδα με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή να δηλώνει παρούσα στις εξελίξεις. Το διήμερο που προηγήθηκε (07-09/08/2023), ο Πρόεδρος της ΕΠΕ Γιώργος Καπελλάκης βρέθηκε στο Ρότερνταμ για τη γενική συνέλευση της Ευρωπαϊκής Παραολυμπιακής Επιτροπής (EPC), προωθώντας τις ελληνικές θέσεις.