blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Πολύτιμες εμπειρίες κατέκτησε ο Μαύρης στο Μαυροβούνιο

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Πολύτιμες εμπειρίες κατέκτησε ο Μαύρης στο Μαυροβούνιο

 ITTF MONTENEGRO PARA OPEN 2022
Πολύτιμες οι εμπειρίες που κατέκτησε ο αθλητής μας Λευτέρης Μαύρης



Μπορεί να μην απέσπασε κάποια διάκριση, αλλά οι εμπειρίες που κατέκτησε στο Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ στο Μαυροβούνιο, ήταν υπερπολίτιμες για τον αθλητή του "Εν Σώματι Υγιεί' Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, Λευτέρη Μαύρη, στην κλάση 6 των ορθίων. Οι αγώνες διεξήχθησαν στην πρωτεύουσα Podgorica το τριήμερο 2-4 Ιουνίου 2022.

Όπως αναμενόταν, ο ανταγωνισμός ήταν πολύ υψηλός, αφού τα περισσότερα αστέρια του αθλήματος επέλεξαν το συγκεκριμένο τουρνουά για να αγωνιστούν. Ο Λευτέρης αγωνίστηκε τόσο στο Ατομικό της Κατηγορίας του (6), όσο και στο Διπλό και στο Διπλό Μικτό. 

Στο Ατομικό με τρεις ήττες στον όμιλο και 1-9 σετ τερμάτισε στην 4η θέση και αποκλείστηκε από τους νοκ-αουτ αγώνες. 



Στο Διπλό Ανδρών (MD14), o Μαύρης με συμπαίκτη τον Βρετανό Bishop T. δεν μπόρεσαν να γίνουν ανταγωνιστικοί και αποκλείστηκαν χωρίς νίκη. Πρώτα έχασαν από τους Τόμας Ράου/Μπόμπι Σίμιον από τη Γερμανία και τη Ρουμανία αντίστοιχα (επικεφαλής) με 3-0 σετ (2-11, 6-11, 9-11) και μετά από τους Τσέχους Βιτ Σπάλεκ/Πετρ Χνίζντο με το ίδιο σκορ (2-11, 9-11, 6-11).

Στο Διπλό Μικτό (XD14), o Μαύρης με συμπαίκτρια την Ισπανίδα Gonzalez P.  Έδωσαν και «εμφύλιο», αλλά αποκλείστηκαν  από το ταμπλό. Eχασαν από τους επικεφαλής Γερμανούς Τόμας Ράου/Τζουλιάν Βολφ με 3-0 σετ (6-11, 5-11, 8-11) και από τους Πολωνούς Πιοτρ Μαντούρζ/Μαγκνταλένα Σουτκόβσκα με το ίδιο σκορ (10-12, 2-11, 5-11). Με αντιπάλους το ζευγάρι Καΐπη/Bastardo νικητές αναδείχτηκαν οι Μαύρης/Γκονζάλεθ με 3-1 σετ (5-11, 11-5, 11-9, 11-6).


Τον αθλητή συνόδεψε στο Μαυροβούνιο ο προπονητής του Ίφιτου Πατρών κ. Γιώτης Παναγιώτης και αγωνίστηκαν επίσης, άλλοι τέσσερις Έλληνες Αθλητές (Χρυσικός, Μπουρνιά, Δρακωνάκη και Καΐπη) με την Ομοσπονδιακή Προπονήτρια κ. Νταουντάκη Ελευθερία. Όλοι η αποστολή ταξίδεψε στο Μαυροβούνιο με δικά της έξοδα. 

Επόμενος σταθμός στην πορεία των αθλητών, το Διεθνές Τουρνουά της Οστράβα, όπου θα ταξιδέψει σύσσωμη η Εθνική Ομάδα ΑμεΑ. 

Πηγή: httf.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.