blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Δωρεά του "Εν Σώματι Υγιει" στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ημαθίας

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Δωρεά του "Εν Σώματι Υγιει" στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ημαθίας

 Δωρεά του "Εν Σώματι Υγιει" στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ημαθίας



Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Βέροιας "Εν Σώματι Υγιει" στην πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε -και όπως είχαμε προαναγγείλει-, λόγω των ιδιαίτερων μέτρων κατά της εξάπλωσης του COVID-19, αντί της καθιερωμένης  κοπής βασιλόπιτας να προσφέρει το ποσό που αντιστοιχεί σε αυτήν την εκδήλωση σε έναν φιλανθρωπικό σκοπό (βλ. σχ. ΕΔΩ ).

Έτσι λοιπόν, το απόγευμα του Σαββάτου 19/02/2022, μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης του βιβλίου της Νίκης Κελεσίδου "Βλέμμα Χαμηλά", ο Τεχνικός Διευθυντής του "Εν Σώματι Υγιεί" κ. Αλέξανδρος Καραιωσήφ, ανακοίνωσε ότι η δωρεά θα γίνει στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Βέροιας-Ημαθίας "Άγιος Παρθένιος" .Στην εκδήλωση ήταν παρούσες η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαρίνα Ψωμιάδου και η Αντιπρόεδρος Ιωάννα Μπαμνιατζή.

Η Πρόεδρος του "Εν Σώματι Υγιει" κ. Γούσια Ευαγγελία και ο αθλητής Γαλανούδης Ελισσαίος προσέφεραν τον φάκελο με τα χρήματα στην Πρόεδρο του Συλλόγου. Η κ. Ψωμιάδου αφού τους ευχαρίστησε είπε ότι ο Σύλλογος τους έχει 800 ενεργά μέλη που χρειάζονται ψυχολογική και οικονομική στήριξη.


Η Πρόεδρος του "Εν Σώματι Υγιεί" Γούσια Ευαγγελία με την Πρόεδρο του Συλλ. Καρκινοπαθών και τον Αθλητή με Αναπηρία Γαλανούδη Ελισσαίο. 

Το "Εν Σώματι Υγιεί" αποδεικνύει εμπράκτως το κοινωνικό του πρόσωπο, λίγους μήνες μετά την οικονομική ενίσχυση των πυροπαθών της Εύβοιας (βλ. σχ. ΕΔΩ), και στηρίζοντας από το υστέρημα του, συνανθρώπους και λοιπούς τοπικούς φορείς που έχουν πολλαπλές ανάγκες, κρίνοντας ανάλογα τη δεδομένη χρονική στιγμή κάθε φορά.  

Πηγή: pliroforiodotis.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.