blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: "Η Διαφορετικότητα μέσα από το κίνημα των Special Olympics και των Παραολυμπιακών Αγώνων"

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

"Η Διαφορετικότητα μέσα από το κίνημα των Special Olympics και των Παραολυμπιακών Αγώνων"

"Η Διαφορετικότητα μέσα από το κίνημα των Special Olympics και των Παραολυμπιακών Αγώνων"

Ομιλία-Παρουσίαση στο Δημοτικό Σχολείο Βεργίνας

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

 

 

    Το Αθλητικό Σωματείο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ", συνεχίζοντας τις δράσεις για την ανάπτυξη και προώθηση του Προσαρμοσμένου Αθλητισμού στην πόλη της Βέροιας και της περιοχής της Ημαθίας γενικότερα, θα παραβρεθεί διά του ιδρυτή και προέδρου κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρου M. Res., Καθ. Ειδ. Φ.Α. την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 στο Δημοτικό Σχολείο Βεργίνας, να  μιλήσει στους μαθητές της ΣΤ' τάξης για τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα με ειδικά αναφορά στα παραολυμπιακά αθλήματα για άτομα με αναπηρίες όρασης, Goalball και Ποδοσφαίρου 5x5, αλλά και στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση ΑμεΑ, με γενικό τίτλο "Η Διαφορετικότητα μέσα από το κίνημα των Special Olympics και των Παραολυμπιακών Αγώνων", στα πλαίσια των δράσεων του σχολείου για το ομώνυμο project και την ευαισθητοποίσηση των μαθητών σε θέμα Αναπηρίας και Αθλητισμού. 
       Την πρωτοβουλία για την ομιλία είχαν από κοινού, η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής του σχολείου κ. Κοκοζίδου Άννα, η δασκάλα της τάξης κ. Θεοδωράκη Κατερίνα και η κ. Ζωγραφοπούλου Κατερίνα, εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας, οι οποίες είναι και υπέυθυνες για την υλοποίση του προγράμματος. 
    Θα γίνει παρουσίαση powerpoint, προβολή βίντεο και βιωματικά παιχνίδια  (φωτ. 1). 




*Να σημειωθεί δε, ότι η αυριανή επίσκεψη είναι η 8η κατά σειρά για ομιλία και βιωματικά παιχνίδια για τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό και η 9η συνολικά επίσκεψη σε σχολείο της Ημαθιας και της ευρύτερης περιοχής της Ημαθίας, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2014-15. Όποιος συνάδελφος εκπαιδευτικός Φ.Α. επιθυμεί παρόμοια επίσκεψη εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, ας επικοινωνήσει μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.