blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 40ος Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου "Ναπολέων Σουκατζίδης": 3ος ο Αποστολίδης Δημήτριος!

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

40ος Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου "Ναπολέων Σουκατζίδης": 3ος ο Αποστολίδης Δημήτριος!

40ος Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου "Ναπολέων Σουκατζίδης" 

Καισαριανή, Σάββατο 2 Μαϊου 2015

3ος ο Αποστολίδης Δημήτριος στα 4000μ  



   Ο Δήμος Καισαριανής σε συνεργασία με τον Δήμο Χαϊδαρίου, τίμησε τα 71 χρόνια από τη θυσία των 2000 εκτελεσμένων ηρώων, σε ένα τριήμερο εκδηλώσεων τιμής και μνήμης. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιείχε λαμπαδηδρομία, πικετοφορία, μουσικό πρόγραμμα, καταθέσεις στεφάνων κ.α.
     Την δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων, το Σάββατο 2 Μαϊου στις 18:30, διεξήχθη ο 40ος Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου προς τιμή του Ναπολέοντα Σουκατζίδη, μέσα στο χώρο του σκοπευτηρίου, με τη συμμετοχή εκατοντάδων μικρών και μεγάλων. Σε όλους τους  αθλητές  δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, ενώ στους  τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας απονεμήθηκε αναμνηστικό μετάλλιο.Οι αγώνες περιελάμβαναν 1000μ για παιδιά, 2000μ για εφήβους και 4000μ για άνδρες και γυναίκες.
     Στον αγώνα συμμετείχε και ο δρομέας του "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" και γιατρός στο επάγγελμα, Αποστολίδης Δημήτριος ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία Ανδρών +36χρ. (φωτό 1). Ο Δημήτρης, βρέθηκε στην Αθηνα ενόψει του εορταστικού τριημέρου και έδωσε το καλό παράδειγμα στη νεά γενιά αφού στους αγώνες παίδων συμμετείχαν και τα τέσσερα παιδιά του και έναν ανηψιό (φωτό 2).


Φωτό 1: Ο Αποστολίδης Δ. παραλαμβάνει το μετάλλιό του

Φωτό 2: Σύσσωμη η οικογένεια Αποστολίδη στον αθλητικό στίβο!


            902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.