blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: SOS! Ξεκινά άμεσα πλειοδοσία αυθεντικής φανέλας με υπογραφή Βιερίνια, είναι μεγάλη ανάγκη!

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

SOS! Ξεκινά άμεσα πλειοδοσία αυθεντικής φανέλας με υπογραφή Βιερίνια, είναι μεγάλη ανάγκη!

 SOS! Ξεκινά άμεσα πλειοδοσία αυθεντικής φανέλας και παπουτσιών του Adelino Vieirinha υπογεγραμμένα! Άμεση και μεγάλη ανάγκη!

 

    Ξεκινά σήμερα, διαδικασία πλειοδοσίας αυθεντικής φανέλας και ενός ζεύγους παπούτσια, του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και νυν της γερμανικής Βόλφσμπουργκ, Αντελίνο Βιερίνια, υπογεγραμμένα από τον ίδιο, με σκοπό να συγκεντρωθούν άμεσα χρήματα!
     Είναι εξαιρετικά επιτακτικό να συγκεντρωθούν τα έξοδα για την Κ. (η οικογένεια δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα της), η οποία μόλις τέλειωσε τις σπουδές τις και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με λευχαιμία σε τελικό στάδιο. Έχει βρεθεί συμβατός δότης για μεταμόσχευση μυελού των οστών και το μόνο που μένει είναι η συγκέντρωση των απαραίτητων χρημάτων. 
     Το Αθλητικό Σωματείο Ανάπτυξης Πολιτισμού «Εν Σώματι Υγιεί» Βέροιας, εξασφάλισε την φανέλα και τα παπούτσια από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.  Η διαδικασία διενεργείται μέσω του εμαιλ μας.
        Η φανέλα είναι υπογεγραμμένη, όπως και τα παπούτσια (φωτ), τα οποία μπορούν να δοθούν χωριστά ή μαζί αν κάποιος ενδιαφερθεί. 
Τιμή εκκίνησης ορίστηκαν από την ιστοσελίδα τα 150€ για το κάθε αντικείμενο και μέσω της αποστολής στο παρακάτω mail, αναγράφετε ονοματεπώνυμο και την προσφορά σας:

r4rehab@yahoo.com

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ !!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.