blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 3ος Λαϊκός Δρόμος Διονύσου "Τρέχουμε παρέα" Κυριακή 31 Μαΐου 2015: Στο βάθρο των νικητών το "Εν Σώματι Υγιεί"

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

3ος Λαϊκός Δρόμος Διονύσου "Τρέχουμε παρέα" Κυριακή 31 Μαΐου 2015: Στο βάθρο των νικητών το "Εν Σώματι Υγιεί"

3ος Λαϊκός Δρόμος Διονύσου "Τρέχουμε παρέα" Κυριακή 31 Μαΐου 2015 

3η θέση για την Ευαγγελία Χριστοδούλου στα 1000μ!

37ος ο Αντώνιος Χριστόδουλος στα 5000μ

 

 

      Στο βάθρο των νικητών έκλεισε ο μήνας Μάϊος για την ομάδα δρομέων μας -ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας Running Team-, αφού η Ευαγγελία Χριστόδουλου κατάφερε και τερμάτισε στην τρίτη θέση στον αγώνα 1000μ στην κατηγορία Α' & Β' Γυμνασίου με χρόνο 4' 31" ! Στον αγώνα 5000μ για ενήλικες, ο Αντώνιος Χριστόδουλος τερμάτισε στην 37ο στην Γενική Κατάταξη με χρόνο 26' 19".
     Ο  3ος Λαϊκός Δρόμος Διονύσου "Τρέχουμε παρέα" διοργανώθηκε από τον  Οργανισμό Νεολαία, Άθλησης & Πολιτισμού «ΘΕΣΠΙΣ» του Δήμου Διονύσου Αν. Αττικής σε συνεργασία με τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Αγίου Στεφάνου "ΤΟ ΟΙΟΝ".

 Φωτογραφίες από τον αγώνα

Λίγο πριν την εκκίνηση
 
Η Ευαγγελία με τον πατέρα της Αντώνιο Χριστόδουλο

Ο Αντώνιος Χριστόδουλος λίγο πριν τον τερματισμό

Η Ευαγγελία πριν την εκκίνηση των 1000μ Α'-Β' Γυμνασίου

Η Ευαγγελία κατά τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές


* Να σημειώσουμε ότι ο Αντώνιος Χριστόδουλος είναι Καθηγητής Φ.Α., Διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και έχει κληροδοτήσει τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού στις δύο κόρες του Κατερίνα και Ευαγγελία.  Η Ευαγγελία, 12 ετών, είναι αθλήτρια του στίβου και ανερχόμενο τελέντο του άλματος εις ύψος. 

Συγχαίρουμε πατέρα και κόρη και τους ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια! 





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.