blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Παρουσία του "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" στον 4ο Ημιμαραθώνιο Αθηνών

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Παρουσία του "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" στον 4ο Ημιμαραθώνιο Αθηνών

4ος Ημιμαραθώνιος Αθηνών, Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Συμμετοχή δρομέων του "Εν Σώματι Υγιεί"

 


      Διεξήχθη χθες στο κέντρο της Αθήνας ο 4ος Ημιμαραθώνιος Αθηνών με την συμμετοχή πάνω από 4000 δρομέων (αριθμός ρεκόρ), "που στην διαδρομή τους από το σπίτι έως το Σύνταγμα είχαν μονάχα μια σκέψη: να χαρούν την συμμετοχή και να φτάσουν στον τερματισμό", όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Τον αγώνα διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων, την Περιφέρεια Αττικής και κύριους χορηγούς την BMW και την Aegean και αποδείχτηκε πως ήταν μια γιορτή για τους πολίτες της Αθήνας και όχι μόνο.

Συμμετοχή δρομέων του Α.Σ. "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας



    Στον αγώνα συμμετείχαν τελικά οι δύο από τους τρεις δρομείς μας που είχαν δηλώσει συμμετοχή αφού η  Στογιάννου Μαρία, δεν αγωνίστηκε λόγω ασθένειας. Αγωνίστηκαν και τερμάτισαν με επιτυχία ο Αντώνιος Χριστόδουλος (Νο 1748) με χρόνο 2.18'11"  και ο Άγγελος Παρούτογλου (Νο 3763) με χρόνο 2.25'02"

Συγχαίρουμε τους δρομείς μας και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και εις άλλα με υγεία!


Χριστόδουλος Α - Παρούτογλου Α. αμέσως μετά τον τερματισμό






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.