blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 3ος Λαϊκός Δρόμος Διονύσου "Τρέχουμε παρέα" Κυριακή 31 Μαΐου 2015: Συμμετοχή δρομέων μας

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

3ος Λαϊκός Δρόμος Διονύσου "Τρέχουμε παρέα" Κυριακή 31 Μαΐου 2015: Συμμετοχή δρομέων μας

3ος Λαϊκός Δρόμος Διονύσου "Τρέχουμε παρέα"
Κυριακή 31 Μαΐου 2015
Συμμετοχή αθλητών του "Εν Σώματι Υγιεί"



   Ο Οργανισμός Νεολαίας, Άθλησης & Πολιτισμού «ΘΕΣΠΙΣ» του Δήμου Διονύσου Αν. Αττικής σε συνεργασία με τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Αγίου Στεφάνου "ΤΟ ΟΙΟΝ" διοργανώνουν τον 3ο Λαϊκό Δρόμο Διονύσου "Τρέχουμε παρέα" την Κυριακή 31 Μαΐου2015. 
   Θα διεξαχθούν αγώνες 500μ και 1000μ για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου και 5000μ (φωτό 2.) για μαθητές από 16χρ , άνδρες και γυναίκες.  Η συμμετοχή των αθλητών είναι ελεύθερη. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι είναι υγιείς, έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και επιθυμούν να συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη.  Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα. Κύπελλο θα δοθεί στους πρώτους και μετάλλια στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας. 

Συμμετοχή αθλητών του "Εν Σώματι Υγιεί"

Στον αγώνα των 5000μ θα συμμετέχει και ο δρομέας της ομάδας μας Αντώνιος Χριστόδουλος, Καθηγητής Φ.Α., ενώ στον αγώνα 1000μ για μαθητές γυμνασίου θα συμμετέχει η κόρη του, Ευαγγελία, η οποία πέρυσι στον αντίστοιχο αγώνα τερμάτισε στην πρώτη θέση της κατηγορίας της. 
Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και καλό τερματισμό!  

Ευαγγελία και Αντώνιος Χριστόδουλος
Η Ευαγγελία με το τρόπαιο της περσυνής της νίκης




















Πηγή:  to-oion.blogspot.gr



Η αφίσα του αγώνα

Ο χάρτης της διαδρομής των 5000μ





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.