blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: "Football For All Weekend" 3-5 Δεκεμβρίου 2021

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

"Football For All Weekend" 3-5 Δεκεμβρίου 2021

"Football For All Weekend"
3-5 Δεκεμβρίου 2021




Ο Διεθνής Οργανισμός Para Football, εγκαινιάζει ένα νέο θεσμό, το "Football For All Weekend", ενώνοντας όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα παγκοσμίως, στην αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Εσείς τι θα κάνετε για να υποστηρίξετε την ένταξη των Ατόμων με Αναπηρία; 

Το "Football For All Weekend" είναι μια ευκαιρία για την ποδοσφαιρική κοινότητα να γιορτάσει τη Διεθνή Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία του ΟΗΕ (3 Δεκεμβρίου) και να παρουσιάσει πώς λειτουργεί το ομορφότερο παιχνίδι για την ένταξη των ατόμων με αναπηρία.


Η προσβασιμότητα πρέπει να γίνει καθολική. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στα άτομα με αναπηρία να στερούνται το θεμελιώδες δικαίωμά τους να συμμετέχουν πλήρως στο ποδόσφαιρο και την Κοινωνία. Όλοι οι εταίροι μας θέλουμε να παίξουν τον ρόλο τους στη δημιουργία ενός πιο συμπεριληπτικού αθλητισμού και κοινωνίας για τα Άτομα με Αναπηρία.

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του "Football For All Weekend", δημιουργούμε περαιτέρω ευαισθητοποίηση για τις εκπληκτικές ευκαιρίες που προσφέρει το ποδόσφαιρο στα άτομα με αναπηρία. Ο καθένας έχει έναν ρόλο να παίξει και μπορεί να εμπλακεί στο Football For All Σαββατοκύριακο. Για να μάθετε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στο Football For All Σαββατοκύριακο και να υποστηρίξετε την ένταξη των ατόμων με αναπηρία, κάντε κλικ εδώ --> footballforall



Για περισσότερες πληροφορίες:

  • Football For All weekend – campaign webpage:

Website: www.ParaFootball.com/FootballForAll Hashtag: #FootballForAll

  • UN International Day of Persons with Disabilities:

Website: www.un.org/en/observances/day-of-persons-with-disabilities 

  • Para Football:

Website: www.parafootball.com E-mail: info@parafootball.com  

Facebook: facebook.com/ParaFootballFoundation  

Twitter: twitter.com/ParaFootball_

Instagram:  instagram.com/parafootball_/

LinkedInlinkedin.com/company/parafootball/



Τί είναι ο Οργανισμός Para Football;

   Ο νέος Μη-Κερδοσκοπικός Οργανισμός θα συνεργάζεται με όλες τις Ομοσπονδίες και τις Κυβερνητικές Οργανώσεις ανά τον κόσμο για να προωθεί ευκαιρίες ένταξης για ποδοσφαιριστές, ανεξάρτητα από το είδος της αναπηρίας τους. Το Para Football σκοπό έχει να βελτιώσει τη συνεργασία μεταξύ όλων των Διεθνών Ομοσπονδιών και των Κυβερνητικών Οργανώσεων που διαχειρίζονται τους διάφορους τύπους ποδοσφαίρου που είναι διαθέσιμοι για τα Άτομα με Αναπηρίες. 

    Αυτό περιλαμβάνει και τη συνεργασία του project της UEFA, Football For All Abilities. Στην ιστοσελίδα του Para Football μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τις ομοιότητες και τις διαφορές μεταξύ του κλασσικού Ποδοσφαίρου, του Προσαρμοσμένου Ποδοσφαίρου, του Ποδοσφαίρου για Όλες τις Αναπηρίες (Pan-Disability) και για τις ειδικά προσαρμοσμένες μορφές του αθλήματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.