blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Ενίσχυση των Πυρόπληκτων της Εύβοιας μέσω του "Εν Σώματι Υγιεί" και του Μάνου Χαρισιάδη

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Ενίσχυση των Πυρόπληκτων της Εύβοιας μέσω του "Εν Σώματι Υγιεί" και του Μάνου Χαρισιάδη

 Ενίσχυση των Πυρόπληκτων της Εύβοιας μέσω του "Εν Σώματι Υγιεί" και του Μάνου Χαρισιάδη




"Ήρθε ο καιρός να δώσουμε ένα "χέρι" ανιδιοτελούς βοήθειας και αγάπης στους έχοντες ανάγκη !! Όλοι μαζί είναι καλύτερα... "


Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Μάνου Χαρισιάδη, για τη συμμετοχή του στον αγώνα υπεραπόστασης "SKY 50km" στο Ζερμάτ της Ελβετίας. Παράλληλα στην τελική ευθεία μπήκε και η φιλανθρωπική καμπάνια ενίσχυσης του Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας .

(διαβάστε περισσότερα εδώ https://r4rehab.blogspot.com/2021/07/2.html?m=1 )

Αρχικός σκοπός ήταν η αποκλειστική ενίσχυση του σωματείου μας, ωστόσο αναλογιζόμενοι τις δύσκολές στιγμές που πέρασαν οι συμπολίτες μας από τις πρόσφατες πυρκαγιές και αισθανόμενοι το ισχυρό αίσθημα της ευθύνης σε τέτοιες δύσκολές στιγμές, αποφασίσαμε από κοινού, μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν να αποδοθούν ως βοήθεια στους πυρόπληκτους της Εύβοιας (η περιοχή που επλήγη κατά τεκμήριο περισσότερο). Στην προσπάθεια θα συνδράμει σημαντικά ο Ιδρυτής του σωματείου κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, ο οποίος όπως ανακοίνωσε μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι θα διαθέσει την αμοιβή του από τη συμμετοχή στο φετινό Πρόγραμμα "Η Δύναμη της Κατασκηνωτικής Ενσωμάτωσης" για αυτόν τον σκοπό.

Πρόσφατα, ο Μάνος Χαρισιάδης, συναντήθηκε με τον αθλητή μας με πρόβλημα όρασης Αριστείδη Τσιάτση και τον προπονητή του, προκειμένου αφενός μεν να τον ευχαριστήσουμε για την θεάρεστη κίνησή του και αφετέρου να του δώσουμε την ευκαιρία να βιώσει την εμπειρία της -αθλητικής- συνοδείας ενός τυφλού αθλητή (βλέπε φωτό). Ο ίδιος χαρακτήρισε την όλη φάση ως εξής (από τον λογαριασμό του στo facebook).




"Μοναδική εμπειρία να είσαι τα μάτια ενός αθλητή με πρόβλημα όρασης!!"
Αριστείδη ευχαριστώ...Εις το επανιδείν...
Η προσπάθεια μου για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας συνεχίζεται με τον αγώνα στο Ζερμάτ της Ελβετίας στις 21/8/2021...
Αναλογιζόμενοι την κατάσταση των συμπολιτών μας που έχασαν τα σπίτια τους από την πυρκαγιά, συμφωνήσαμε με τον ιδρυτή του Σωματείου Alexandros Karaiosif , μέρος των χρημάτων να διατεθει στους πυρόπληκτους Εύβοιας....

Ήρθε ο καιρός να δώσουμε ένα "χέρι" ανιδιοτελούς βοήθειας και αγάπης στους έχοντες ανάγκη !! Όλοι μαζί είναι καλύτερα... "

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.