blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Αφιέρωμα της ΕΓΝΑΤΙΑ ΤV στο "Εν Σώματι Υγιεί - ΒΕΡΟΙΑ", Τετάρτη 17/12/2014, 12.30μμ

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Αφιέρωμα της ΕΓΝΑΤΙΑ ΤV στο "Εν Σώματι Υγιεί - ΒΕΡΟΙΑ", Τετάρτη 17/12/2014, 12.30μμ

Μεγάλο αφιέρωμα της εκπομπής "Ριζική Ματιά" της ΕΓΝΑΤΙΑ ΤV στο "Εν Σώματι Υγιεί"

Τετάρτη 17/12/2014, 12.30μμ

 

     Άλλη μια σημαντική στιγμή για το "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" , αλλά και την πόλη της Βέροιας, αποτελεί η πρόσκληση από τις παρουσιάστριες της εκπομπής "Ριζική Ματιά" της ΕΓΝΑΤΙΑ Τηλεόρασης, Μητσικούδη Χριστιάννας και Χατζή Αγγελικής, να αφιερώσουν τηλεοπτικό χρόνο από την εκπομπή τους, ώστε να παρουσιάσουν τις δράσεις μας ως ιστοσελίδα και τα μελλοντικά μας σχέδια ως Αθλητικού Σωματείου Προσαρμοσμένου Αθλητισμού πλέον.  

       Θα μιλήσουμε για το παρόν και το μέλλον του Αθλητισμού ΑμεΑ στην περιοχή μας, αλλά και για τους σκοπούς, την φιλοσοφία και τα σχέδια μας για την ανάπτυξη της πολιτιστικής πιαδείας που πηγάζει από τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό. 
      

Λίγα λόγια για την εκπομπή "Ριζική Ματιά":

     Η εκπομπή "Ριζικη Ματιά" είναι μια ενημερωτική εκπομπή που ασχολείται κυρίως με θέματα αναπηρίας και προσφέρει ολοκληρωμένη και πολύπλευρη ενημέρωση αναφορικά με μείζονα κοινωνικά ζητήματα όπως:
  • Υγεία και Ιατρικές ανακαλύψεις
  • Εθελοντισμός και Κοινωνική Προσφορά
  • Επιστήμη και Τεχνολογικά επιτεύγματα
  • Περιβάλλον και Οικολογία 
  • Προβολή Κοινωνικού Έργου Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων σχετικά με τα άτομα με αναπηρίες καθώς και τις άλλες ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού.
     Η εκπομπή προβάλλεται ανελλιπώς από το 2008 και είναι πλέον η μοναδική εκπομπή στην Ελληνική Τηλεόραση με τέτοιου είδους θεματολογία. 
      Την εκπομπή παρουσιάζουν οι κυρίες Χριστιάνα Μητσικούδη και η Αγγελική Χατζή.

      Η εκπομπή θα προβληθεί την Τετάρτη 17/12/2014 στις 12.30 το μεσημέρι και σε επανάληψη το Σάββατο 20/12 στις 12.30μμ και την Κυριακή 21/12 στις 21.30μμ 


Δείτε ΕΔΩ το trailer της εκπομπής


*Λίγες ώρες μετά την προβολή της εκπομπής, θα υπάρχει η δυνατότητα να την 
παρακολουθήσετε από την WEB TV του σταθμού στην διεύθυνση:

http://www.egnatia.tv/node/8836



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.