blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 3ος Φιλίππειος Δρόμος - Φιλανθρωπικός & Ιστορικός αγώνας

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

3ος Φιλίππειος Δρόμος - Φιλανθρωπικός & Ιστορικός αγώνας

3ος Φιλίππειος Δρόμος  - Φιλανθρωπικός & Ιστορικός αγώνας

Βεργίνα - Αλιάκμονας - Βέροια 14.6χλμ

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

 

   
     Δόθηκε πριν λίγες μέρες στην δημοσιότητα η προκήρυξη για τον 3ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου με την ονομασία "Φιλίππειος". Πρόκειται για την επιτυχημένη διοργάνωση που γίνεται για τρίτη φορά και πλέον έχει γίνει θεσμός για την πόλη της Βέροιας. 

   Ο αγώνας που συνδιοργανώνεται από το νομικό πρόσωπο Αθλητισμού, Παιδείας και Αλληλεγγύης (ΚΑΠΑ) του Δήμου Βέροιας, τον Σύλλογο Δρομέων Βέροιας και το τμήμα Στίβου του Φιλίππου Βέροιας, ξεκινάει από τον Αρχαιολογικό Χώρο της Βεργίνας (Βασιλικοί Τάφοι), περνάει περιμετρικά της τεχνητής λίμνης του Αλιάκμονα και τερματίζει στην πλατεία του Δημαρχείου Βέροιας. Πρόκειται για αγώνα που διεξάγεται εξ ολοκλήρου σε άσφαλτο, χωρίς σημαντικές υψομετρικές διαφορές και θα υπάρξει επίσημη ηλεκτρονική χρονομέτρηση. 



    Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω της ειδικής φόρμας εγγραφής, όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία των συμμετεχόντων και πατώντας στο τέλος την υποβολή. Το πεδίο επάγγελμα το συμπληρώνουν μονό όσοι ανήκουν στις Ένοπλες δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας γιατί θα γίνει ειδική βράβευση γι’ αυτούς.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 01/12/2014  και το κόστος συμμετοχής είναι 5€ .
Μέρος των χρημάτων αυτών θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό στην αλληλεγγύη του Δήμου Βέροιας.   

Για την φόρμα εγγραφής πατήστε ΕΔΩ 

Για περισσότερες λεπτομέρειες, βρείτε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ 



**ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την ομάδα δρομέων του "Εν Σώματι Υγιεί"**

 Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα ομαδικής εγγραφής, παρακαλείται όποιος και όποια επιθυμεί να τρέξει στον αγώνα, να αναλάβει από μόνος την εγγραφή και την οικονομική τακτοποίηση. Στον ειδικό χώρο που αναφέρει "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΑ", να συμπληρωσετε ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ RUNNING TEAM - ΒΕΡΟΙΑ και να με ενημερώσετε. 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.