blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Goalball Aνδρών - Γυναικών (Γ' Φάση) 31/10 - 2/11/2014, Ο.Α.Κ.Α., Αθήνα

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Goalball Aνδρών - Γυναικών (Γ' Φάση) 31/10 - 2/11/2014, Ο.Α.Κ.Α., Αθήνα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Goalball Aνδρών - Γυναικών (Γ' Φάση)
31/10 - 2/11/2014, Ο.Α.Κ.Α., Αθήνα

 & Σεμινάριο Διαιτητών - Κριτών Level 1

 


   Το ερχόμενο τριήμερο 31/10 με 2/11/2014 θα διεξαχθεί στην Αθήνα η τρίτη (και τελική) φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Goalball Ανδρών και Γυναικών 2014.  Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο βοηθητικό κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (O.A.K.A.).
    Στην τρίτη φάση θα λάβουν μέρος 5 ανδρικές και 3 γυναικείες ομάδες (Οι ομάδες "Πύρρος" Ιωαννίνων στους άνδρες και "Ήφαιστος" Θεσσαλονίκης στις γυναίκες, αδυνατούν να συμμετέχουν). 
   Το "Εν Σώματι Υγιεί" μετά την παρουσιά του στις δύο πρώτες φάσεις του Πρωταθλήματος στο Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού 2000 στην Περαία Θεσσαλονίκης, θα δώσει και πάλι το παρών στην τρίτη και τελική φάση. 


Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και την μέχρι τώρα βαθμολογία στο πρακάτω λίνκ:


   
   Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα διεξαχθούν φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ των Εθνικών Ομάδων Ανδρών και Γυναικών με αντιπάλους μικτές ομάδες αποτελούμενες από αθλητές όλων των σωματείων. 
    Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 31/10 (10πμ - 8μμ). Θα συνεχιστούν το Σάββατο 1/11 (9πμ - 8μμ), θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 2/11 (9πμ - 12) και θα ακολουθήσουν οι απονομές των μεταλλίων στις νικήτριες ομάδες.


Φωτογραφίες και αποτελέσματα από την Α' Φάση εδώ.
Φωτογραφίες και αποτελέσματα από την Β' Φάση εδώ.


Σεμινάριο Διαιτητών - Κριτών:

   Παράλληλα με την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί και σεμινάριο διαιτητών - κριτών του αθλήματος για το πρώτο επίπεδο (Level 1). Το σεμινάριο απευθύνεται στους ήδη πιστοποιημένους από την Παγκόσμια Ομοσπονδία (IBSA) Διαιτητές - Κριτές του αθλήματος, αλλά και σε αυτούς που πληρούν τα προαπαιτούμενα κριτήρια που έχουν τεθεί. Το Σεμινάριο χωρίζεται σε δύο μέρη. Το θεωρητικό μέρος θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις το ξενοδοχείου Civitel Attik την Τετάρτη και Πέμπτη 29-30 Οκτωβρίου 2014 και το πρακτικό μέρος το τριήμερο των αγώνων. Υπεύθυνος για το σεμινάριο ορίστηκε από την IBSA (Course Conductor) o κ. Bulent Kimyon από την Τουρκία. 


Πρόγραμμα Σεμιναρίου Διαιτητών - Κριτών Level I






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.