blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 11 Οκτωβρίου 2014 --> 1 Χρόνος "Εν Σώματι Υγιεί¨!!

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

11 Οκτωβρίου 2014 --> 1 Χρόνος "Εν Σώματι Υγιεί¨!!

11 Οκτωβρίου 2014 --> 1 Χρόνος "Εν Σώματι Υγιεί¨!!

www.r4rehab.blogspot.gr 

 



    Ένας ολόκληρος χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την στιγμή που η Ιστοσελίδα "Εν Σώματι Υγιεί" ξεκίνησε και επίσημα την λειτουργία της με την πρώτη -δοκιμαστική- της ανάρτηση στις 11 Οκτωβρίου 2013. 
    Από τότε, ένα χρόνο μέτα, σίγουρα δεν είχα στο μυαλό μου ότι ένα προσωπικό ιστολόγιο (ο αρχικός σκοπός) θα γιγαντωθεί τόσο πολύ ώστε μέσα σε 12 μήνες, η σελίδα με την αγάπη και την υποστήριξη σας να φτάσει τόσο ψηλά από πλευράς επισκεψιμότητας (σε απόλυτους αριθμούς /34.000) και τόσο μακριά, αφού πλέον δεν υπάρχει σημείου του πλανήτη που να μην έχει επισκεφθεί την σελίδα. 


Χάρτης με τις Παγκόσμιες Προβολές (από 7/2014)


  • Σελίδα στο facebook με σχεδόν 1200 likes 
  • Oμάδα στο facebook με σχεδόν 1200 μέλη 
  • Δικό μας μοναδικό λογότυπο - σήμα κατατεθέν
  •  Ομάδα Δρομέων - Εν Σώματι Υγιεί Running Team για φιλανθρωπικό σκοπό
  • Αποκλειστικά δικαιώματα για μετάφραση και διανομή στην Ελληνική Γλώσσα για επιμορφωτικούς και ΟΧΙ για εμπορικούς σκοπούς του βιβλίου "YOU ARE THE REF 3" των εκδοτικών οίκων "The Guardians" και "Faber and Faber Ltd" του Λονδίνου
.....και επειδή τα λόγια είναι φτωχια......στο παρακάτω βίντεο δείτε κάποιες από τις δράσεις και στιγμές ορόσημα του "Εν Σώματι Υγιεί" κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας (δυνμώστε την ένταση!)

 







Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, τους ανώνυμους αναγνώστες για την αγάπη και την υποστήριξη που δείξατε μέχρι τώρα και δείχνετε καθημερινά. Είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τα μέσα που διαθέτω. Σας υπόσχομαι ότι τα καλύτερα έρχονται...και σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί κάτι πολύ μεγάλο....Απλά μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθείτε καθημερινά τις δημοσιεύεσεις.

Θυμηθείτε: R for Rehabilitation --> r4rehab.blogspot.gr


 Από την Βέροια, στην καρδιά της Μακεδονίας,
με απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση

Αλέξανδρος Καραϊωσήφ M.Res.
Καθηγητής Ειδικής Φυσικής Αγωγής &
Προσαρμοσμένου Αθλητισμού

Διαχειριστής "Εν Σώματι Υγιεί"

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.