blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Εν Σώματι Υγιεί: Δράσεις Οκτωβρίου 2014

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Εν Σώματι Υγιεί: Δράσεις Οκτωβρίου 2014

Εν Σώματι Υγιεί: Δράσεις  Οκτωβρίου 2014

 


Γεμάτος με δραστηριότητες για την Ιστοσελίδα μας ο μήνας Οκτώβρης. Παρουσίαζουμε επιγραμματικά τις δράσεις μας μέχρι το τέλος του μήνα:


1. Δευτέρα 13/10:
   Με την υπ' αριθμόν 425/2014 απόφαση του, το Δημοτιο Συμβούλιο Βέροιας ομόφωνα αποφάσισε να απονείμει "ΕΥΦΗΜΟ ΜΝΕΙΑ" στον δρομέα υπερ-αποστάσεων Ηλία Καραϊωσήφ, για τον τερματισμό του στο 32ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ. 
    Ο Ηλίας είχε ηθικό και επιστημονικό υποστηρικτη το "Εν Σώματι Υγιεί" καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του, αλλά και στον ίδιο τον αγώνα και θα συμμετέχει με την "Εν Σώματι Υγιεί Running Team - ΒΕΡΟΙΑ" στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης & Δρόμο Υγείας 5000μ.
http://r4rehab.blogspot.gr/2014/09/blog-post_67.html


Ο Ηλίας Καραϊωσήφ στην λίγο πριν τον τερματισμό στο 32ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ


2. Τρίτη 14/10: 
    Σήμερα παραδώθηκε στον νικητή του διαγωνισμού για τα 1α μας γενέθλια, το δώρο του, μια φανέλα της Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών, προσφορά ανώνυμου φίλου και αναγνώστη του Εν Σώματι Υγιεί, πολύ γνωστό στο χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. 
    Ο νικητής του που προέκυψε μετά από κλήρωση, είναι ο κ. Πεχλιβανίδης Κωνσταντίνος από την Μελίκη Ημαθίας. Σας εχυαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας και επιφυλασσόμαστε για καλύτερο δώρο στο μέλλον!
http://r4rehab.blogspot.gr/2014/10/1.html


Ο τυχερός της κλήρωσης παραλαμβάνει το δώρο του από τον διαχειριστή του "Εν Σώματι Υγιεί"


3. Σάββατο 18/10:
    Με την συμμετοχή 48 δρομέων συμμετέχει η ομάδα δρομέων της σελίδας μας "Εν Σώματι Υγιεί Running Team - ΒΕΡΟΙΑ"   στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης & Δρόμο Υγείας 5000μ. Η συμμετοχή μας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού 5€ από κάθε συμμετέχοντα θα δοθούν στο
Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.  
 http://r4rehab.blogspot.gr/2014/10/running-team-48-3.html




4. Κυριακή 19/10:
   Το "Εν Σώματι Υγιεί" θα βρίσκεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας Θεσσαλονίκης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5x5 Τυφλών 2014 .  
    Το Ποδόσφαιρο 5x5 Τυφλών είναι ένα εντυπωσιακό παραολυμπιακό άθλημα που έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες και διακρίσεις στη χώρα μας. Οι ποδοσφαιριστές -πλην του Τερματοφύλακα- έχουν ολική απώλεια όρασης, γεγονός όμως που δεν τους απαγορεύει να έχουν επίπεδα τεχνικής και επιδεξιότητας εφάμιλλα με τους βλέποντες συναδέλφους τους. Το θέαμα που προσφέρει το άθλημα δεν υστερεί σε τίποτα με αυτό του ποδοσφαίρου βλεπόντων και προσφέρει τις ίδιες συγκινήσεις και συναισθήματα στους αθλητές και τους θεατές που το παρακολουθούν.

Στιγμιότυπο από αγώνα Ποδοσφαίρου 5x5 Τυφλών



 5. Π-Σ-Κ 31/10 - 2/11:
    Το "Εν Σώματι Υγιεί" θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) για να παρακολουθήσει και να σας μεταφέρει την Γ' Φάση (τελική) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Goalball Ανδρών - Γυναικών 2014. Θα ακολουθήσει αναλυτικό άρθρο τις επόμενες μέρες.
   Το Γκόλμπολ (Goalball) είναι ένα αμιγώς Παραολυμπιακό άθλημα και απευθύνεται σε αθλητές με αναπηρίες όρασης. Δημιουργήθηκε το 1946 σε μια προσπάθεια αποκατάστασης των τυφλών βετεράνων από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και παρουσιάστηκε το 1976 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τορόντο. 
    Το "Εν Σώματι Υγιεί" είχε δώσει το παρών και στις δύο προηγούμενες φάσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που είχαν διεξαχθεί στο Κ.Α.Π.Π.Α. 2000 στην Περαία Θεσσαλονίκης. 
Α' Φάση
Β' Φάση
Στιγμιότυπο από αγώνα Γκόλμπολ από τις προηγούμενες φάσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος




Εν Σώματι Υγιεί...Από την Βέροια, με αγάπη για τον πολιτισμό που πηγάζει από τον Προσαρμένο Αθλητισμό...




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.