blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 3ος Εορδαϊκός Ημιμαραθώνιος και Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 5 χλμ "Τρύφων Γκέκας"

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

3ος Εορδαϊκός Ημιμαραθώνιος και Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 5 χλμ "Τρύφων Γκέκας"

3ος Εορδαϊκός Ημιμαραθώνιος και Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 5 χλμ "Τρύφων Γκέκας"  
Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014  – Πτολεμαΐδα

 


 Την περασμένη Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014, διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα ο 3ος Εορδαϊκός Ημιμαραθώνιος και Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 5 χλμ "Τρύφων Γκέκας" με τη συμμετοχή πλήθος δρομέων αλλά και απλού κόσμου από όλη την Ελλάδα. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Σύλλογος Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας (Σ.Δ.Ο.Ε). 

Με τη συμμετοχή τους ξεχώρισαν οι 17 δρομείς με κινητικές αναπηρίες που αγωνίστηκαν με τα αμαξίδιά τους και τους συνοδούς τους. Ο αναγώστης του "Εν Σώματι Υγιεί" κ. Αχιλλέας Τσακιλτσίδης, μας έστειλε το παρακάτω email-ευχαριστηριο:

"Η ευχή έπιασε ....και μολις ενα χρονο μετα, 5 Οκτωβρίου 2014, 3ος Ερδαϊκός Ημιμαραθωνιος, στην παρέα βρεθήκαμε 17 φίλοι!!! 17 συνοδοιπόροι!!!  Πιστεύω η χαρά της συμμετοχής και του τερματισμού ''χερι-χερι'' με τους τοσο διαφορετικούς και τοσο ίδιους φίλους μας, να γέμισε τις καρδιές όλων όπως και την δική μου. Ένα ευχαριστώ για το τόσο ιδιαίτερο δώρο της ημέρας αυτής, ειναι το λιγότερο που μπορώ να σας πω. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! "
   
Από το site του Σ.Δ.Ο.Ε. αλιεύσαμε το παρακάτω κείμενο (από τον κ.Δημήτρη Σολδατο):

   "
Ένας αγώνας που τα είχε όλα: ρεκόρ διαδρομής και συμμετοχών, οργάνωση και φροντίδα για τους δρομείς (απ’ την ευγένεια των εθελοντών και τα εδέσματα του τερματισμού έως το ξεχωριστό μετάλλιο**).

    Σε μια απ’ τις πιο παραμελημένες πόλεις της Ελλάδας, με την επιβαρυμένη ατμόσφαιρα απ’ τα λιγνιτορυχεία (το 80% του ηλεκτρικού ρεύματος της χώρας παράγεται εκεί, οι κάτοικοι όμως πληρώνουν το ρεύμα σχεδόν όσο κι εμείς!), σε μια περιοχή που η χρήση ναρκωτικών ουσιών είναι απ’ τις υψηλότερες στην πατρίδα μας, ο Σύλλογος Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας προάγει τα ιδεώδη του αθλητισμού και τα οφέλη της άσκησης με τον δυναμικό «παρών» που δίνει από ιδρύσεώς του, εδώ και τρία χρόνια περίπου. Φέτος, χάρη στο απίστευτο ψυχικό σθένος και την επιμονή στην λεπτομέρεια της διοργάνωσης του μαραθωνοδρόμου Αχιλλέα Τσακιλτσίδη, συμμετείχαν και άτομα με νευρομυϊκή δυστροφία, τα οποία με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών συνοδών τους ένιωσαν μέρος ισότιμο της μεγάλης αθλητικής οικογένειας και του τόπου που ζούνε"
 

Το "ξεχωριστό μετάλλιο": το πρώτο αστέρι και με κέντρο τον δρομέα σε καροτσάκι !!!


Για την ιστορία αναφέρουμε ότι στον Ημιμαραθώνιο 21.1χλμ αγωνίστηκε και η δρομέας μας Αμοιρίδου Σοφία, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, και τερμάτισε με χρόνο 2:03'26". Η Σοφία είναι ανάμεσα στα 48 άτομα της "Εν Σώματι Υγιεί Running Team - ΒΕΡΟΙΑ" που θα αγωνιστούν το Σάββατο 18/10 στην 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και Δρόμο Υγείας 5000μ. 








Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!!

Το Εν Σώματι Υγιεί στο facebook... 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.