blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2024: Με 5 αθλητές συμμετέχει το "Εν Σώματι Υγιεί"

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2024: Με 5 αθλητές συμμετέχει το "Εν Σώματι Υγιεί"

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2024
Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, 27-28/04/2024
Με 5 αθλητές συμμετέχει το "Εν Σώματι Υγιεί"


   Για το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα της χρονιάς αναχωρεί την Παρασκευή 26 Απριλίου από τη Βέροια η αποστολή του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Επιτρ. Αντισφαίρισης θα διεξαχθεί το διήμερο 27 και 28 Απριλίου στην Αίθουσα Επιτρ. Αντισφαίρισης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο. 

Η αποστολή του σωματείου της Βέροιας αποτελείται από 5 αθλητές με επικεφαλής των Αλέξανδρο Καραϊωσήφ, ο οποίος είναι και Γενικός Διευθυντής των αγώνων. Δυστυχώς ο διεθνής αθλητής μας Μαύρης Λευτέρης, θα απουσιάσει λόγω σοβαρού οικογενειακού λόγου. 


Οι αθλητές θα αγωνιστούν στο ατομικό των κατηγοριών τους ως εξής:

1. Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης, ΤΤ6

2. Ιωάννου Παναγιώτης, ΤΤ6

3. Τσιάμης Θεολόγος, ΤΤ8

4. Δημητρακόπουλος Ιωάννης, ΤΤ8

5. Σιβένας Ανέστης, Classification

Διπλό Ανδρών κατηγορία MS14:

Καραγιάννης/Ιωάννου

Διπλό Ανδρών κατηγορία MS18:

Δημητρακόπουλος/Σιβένας


Οι αθλητές μας στο παρελθόν έχουν κερδίσει 36 μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Επιτρ. Αντισφαίρισης (από το 2016) και σίγουρα θα αγωνιστούν και πάλι δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία! 




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.