blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Δήλωση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του "Εν Σώματι Υγιεί"

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Δήλωση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του "Εν Σώματι Υγιεί"

Δήλωση του Ιδρυτή και Τεχνικού Διευθυντή του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιαςκ. Καραϊωσήφ Αλεξανδρου

Σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του σωματείου


Η δήλωση έγινε την Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 και μεταδόθηκε ΖΩΝΤΑΝΑ από τη σελίδα του "Εν Σώματι Υγιεί" στο Facebook. 

Ακολουθεί η απομαγνητοφώνηση της δήλωσης αυτολεξεί και στη συνέχεια, ολόκληρο το βίντεο από τo προσωπικό του κανάλι στο Youtube:

"Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη. Έιμαι ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ και είμαι ο Ιδρυτής του Αθλητικού Σωματείου Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" με έδρα τη Βέροια. Αποφάσισα να κάνω αυτό το live για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, σχετικά με τη λειτουργία του σωματείου. 

   Το σωματείο (Εν Σώματι Υγιεί) το ίδρυσα εγώ το 2014, μαζί με κάποιους αξιόλογους συνεργάτες. Το σωματείο αυτή τη στιγμή, μετά από 5 χρόνια πλήρους λειτουργίας, έχει να επιδείξει μερικά πολύ σημαντικά επιτεύγματα. Καταρχήν, το σημαντικότερο όλων από αθλητικής πλευράς είναι η συμμετοχή του αθλητή μας, του Κωνσταντίνου Πετράκη, στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες της Κορέας το 2018. Κατά δεύτερον, η βράβευση του σωματείου και εμένα προσωπικά με το ετήσιο Βραβείο για την Προώθηση των ΑμεΑ στον Αθλητισμό, από το Πανεπιστήμιο Πατρών και άλλους 8 φορείς από την Ευρώπη. Το σωματείο αυτή τη στιγμή έχει 25 αθλητές με κινητική αναπηρία, με νοητική αναπηρία και με τύφλωση. Έχει επίσημα αθλητική αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σε 5 παραολυμπιακά αθλήματα τα οποία είναι ο Στίβος, το Boccia, η Επιτραπέζια Αντισφαίριση, το Badminton και το Snowboard, με προοπτική να γίνουν άλλα δύο μέσα στη χρονιά εφόσον γίνουν τα Πρωταθλήματα. Επίσης έχει αθλητές σε 9 διαφορετικές πόλεις στην Ελλάδα. Έχει Οικονομική και Διοικητική Αυτοδυναμία, έχουμε δικά μας γραφεία τα οποία πληρώνουμε μόνοι μας το ρεύμα, το νερό, το ίντερνετ και φυσικά το ενοίκιο και δεν έχει πάρει το σωματείο καμία κρατική ή άλλη επιχορήγηση από πουθενά. Το σωματείο καταφέρνει και έχει πάντα θετικό ισοζύγιο εσόδων-εξόδων και όλα αυτά χάρη στην επαγγελματική δουλειά που γίνεται. 
   Θέλω  να δηλώσω ξεκάθαρα, ότι το "Εν Σώματι Υγιεί" ΟΥΔΕΠΟΤΕ στο παρελθόν και ΟΥΔΕΠΟΤΕ στο μέλλον θα ανταγωνιστεί ή συναγωνιστεί άλλο αθλητικό σωματείο ατόμων με αναπηρία, γιατί σκοπός μας είναι ΜΟΝΟ να αγωνιζόμαστε για τον κοινό σκοπό. Όπως είχα δηλώσει μετά τη βράβευση του σωματείου στις 10 Δεκεμβρίου 2019, το "Εν Σώματι Υγιεί" είναι διαθέσιμο να συνεργαστεί με οποιοδήποτε άλλο σωματείο ΑμεΑ είτε αθλητικό είτε όχι, τόσο στην πόλη της Βέροιας, όσο και εκτός απ' αυτήν, όπως και γίνεται μέχρι τώρα. Σε κανέναν δεν έχουμε αρνηθεί βοήθεια, σε κανέναν δεν έχουμε αρνηθεί συνεργασία. 
   Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Θέλω να παραμείνετε δίπλα μας. Ο κοινός σκοπός να βγουν τα ΑμεΑ από τα σπίτια τους και να γίνουν ισότιμα μέλη της κοινωνίας, είναι κάτι που πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό, χωρίς να μας χωρίζουν αντιπαλότητες, μίση και πάθη. Καλό σας απόγευμα". 




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.