blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Amputee Football Rules - Greek Version |Ποδόσφαιρο Ακρωτηριασμένων - Κανονισμοί στα Ελληνικά|

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Amputee Football Rules - Greek Version |Ποδόσφαιρο Ακρωτηριασμένων - Κανονισμοί στα Ελληνικά|

Amputee Football

 "Κανονισμοί Αγώνων Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων" στα Ελληνικά

 


Η επίσημη έκδοση των κανονισμών με την άδεια της WAFF και της Amputee Football Hellas


(Από τον πρόλογο του συγγραφέα της ηλεκτρονικής έκδοσης των κανονισμών, σελ.3) 

Βέροια, 02/04/2020,

"Στα χέρια σας κρατάτε τους Κανονισμούς Αγώνων Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων, οι οποίοι αποτελούν την επίσημη μετάφραση από το πρωτότυπο αγγλικό κείμενο που δημοσιεύτηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων (WAFF) τον Αύγουστο του 2005.
Μεταφράζοντας τον Κανονισμό σε άλλες γλώσσες, δίνεται η δυνατότητα σε όλους όσους ασχολούνται με το άθλημα (ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, αξιωματούχους, δημοσιογράφους) να κατανοήσουν καλύτερα το πνεύμα των κανόνων οι οποίοι είναι απλοί και κατά βάση αποτελούν προσαρμογή των Κανονισμών Ποδοσφαίρου της FIFA. Επιπλέον, η μετάφραση των Κανονισμών «ανοίγει» το άθλημα στο ευρύ κοινό, ώστε να μπορέσει να κατανοήσει καλύτερα τη φιλοσοφία, τις προσαρμογές, τις ομοιότητες και τις διαφορές με την κλασική εκδοχή του ποδοσφαίρου, καθώς κάποιος το παρακολουθεί από την κερκίδα ή από ψηφιακά μέσα.
Η μετάφραση των κανονισμών και η απόδοσή τους στα ελληνικά, έγινε στο πνεύμα τους και όχι απαραίτητα κατά γράμμα, όπου αυτό δεν ήταν δυνατόν και η ορολογία που χρησιμοποιήθηκε είναι παρόμοια με αυτήν που χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου".


Με εκτίμηση

Καθηγητής Ειδικής Φ.Α.
Head Referee, Amputee Football Hellas
Board Member of Referee Committee EAFF



ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ 
 ή πατώντας πάνω στην εικόνα




Δείτε στο παρακάτω βίντεο την παρουσίαση των κανονισμών:








 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.