blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Στο Δημ. Σχ. Μ. Μοναστηρίου αθλητές του "Εν Σώματι Υγεί"

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Στο Δημ. Σχ. Μ. Μοναστηρίου αθλητές του "Εν Σώματι Υγεί"

Παρουσίαση του Βοccia από αθλητές του "Εν Σώματι Υγιεί" στο Δημοτικό Σχολείο Μικρού Μοναστηρίου Θεσσαλονίκης




   
   Στο Δημοτικό Σχολείο Μικρού Μοναστηρίου Θεσσαλονίκης βρέθηκαν σήμερα οι δύο νεαροί αθλητές μας του Τμήματος Boccia Γιαννιτσών, Μάζνας Γιώργος και Βρόντζος Βαγγέλης, συνοδευόμενοι από τις συνοδούς τους και την Προπονήτρια του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, κ. Αλεξάνδρου Κλαίρη, προκειμένου να παρουσιάσουν στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες το άθλημα τους, το Παραολυμπιακό Άθλημα Boccia. 
   Την πρωτοβουλία της επίσκεψης είχε η Εκπαιδευτικός Παράλληλης Στήριξης του σχολείου κ. Λαζαρίδου Βασιλική, όπου μαζί και με τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς και τον Διευθυντή του σχολείο βοήθησαν τα μέγιστα στην επιτυχία και την ολοκλήρωση της παρουσίασης. 

   Αρχικά η κ. Αλεξάνδρου παρουσίασε την ιστορία, τη φιλοσοφία και τους βασικούς κανονισμούς τους Boccia στους μαθητές, έπειτα οι αθλητές μας Γιώργος και Βαγγέλης μίλησαν για την εμπειρία τους από τις προπονήσεις και τους αγώνες που έχουν συμμετάσχει, αλλά και τα οφέλη του παραολυμπιακού αθλητισμού στην καθημερινότητα ενός νέου με αναπηρία. Αργότερα οι μαθητές εξασκήθηκαν στο Boccia και έπαιξαν μαζί με τους δύο νεαρούς αθλητές οι οποίοι είναι και οι ίδιοι μαθητές. 
     Ευχαριστούμε πολύ τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Μικρού Μοναστηρίου και προσωπικά την κ. Λαζαρίδου και την Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών κ. Αλμπανίδου Πολύνα για την διευκόλυνση ώστε να απουσιάσει ο Γιώργος από τα μαθήματα και την υποστήριξη της για την όλη προσπάθεια του αθλητή μας. 
  Τέλος, συγχαίρουμε τους αθλητές μας και την προπονήτρια μας που για πρώτη φορά παρουσίασαν σε κοινό το αγαπημένο τους άθλημα και φυσικά δεν παραλείπουμε να πούμε και ένα μεγάλο μπράβο στις μητέρες των δύο αθλητών μας που βρίσκονται πάντα στο πλευρό των παιδιών τους!


Καραϊωσήφ Αλέξανδρος
Ιδρυτης  Α.Σ ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ





















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.