blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: " Ίσες ευκαιρίες χωρίς διακρίσεις": Ομιλία-Παρουσίαση στο Δημ. Σχ. Πολυδενδρίου Αν. Αττικής

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

" Ίσες ευκαιρίες χωρίς διακρίσεις": Ομιλία-Παρουσίαση στο Δημ. Σχ. Πολυδενδρίου Αν. Αττικής

" Ίσες ευκαιρίες χωρίς διακρίσεις"

Ομιλία-Παρουσίαση στο Δημ. Σχ. Πολυδενδρίου Αν. Αττικής, στα πλαίσια της 2ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

 



    Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015, ο Πρόεδρος του Α.Σ. Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος , θα βρεθεί στο Δημοτικό Σχολείο Πολυδενδρίου Ανατολικής Αττικής, προσκεκλημένος από τον Διευθυντή του σχολείου Δρ. Χριστόδουλο Αντώνιο, Καθηγητή Φ.Α., και με την ευκαιρία του 33ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, για να μιλήσει στους μαθητές των Ε' και Στ' τάξεων για τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα. 
   
      Η ομιλία με τίτλο "Ίσες ευκαιρίες χωρίς διακρίσεις" εντάσσεται στα πλαίσια των δράσεων για την 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού που για φέτος έχει τον ευρύτερο τίτλο "Συμμετέχω και Μαθαίνω για τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά Αθλήματα". Η ομιλία θα περιλαμβάνει στο πρώτο μέρος παρουσίασεις powerpoint σχετικές με τα παραολυμπιακά αθλήματα, προβολές βίντεο, ελεύθερη συζήτηση και ερωτήσεις και στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσουν βιωματικά παιδαγωγικά παιχνίδια με απώλεια οπτικής ανατροφόδητησης και εξάσκηση στα παραολυμπιακά αθλήματα του Goalball και του Ποδοσφαίρου Τυφλών.





 

Φωτογραφία από παρόμοια παρουσίαση στο 14ο Δημ. Σχ. Βέροιας

Φωτογραφία από παρόμοια παρουσίαση στο 14ο Δημ. Σχ. Βέροιας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.