blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 33oς Διεθνής Ιστορικός Αγώνας Υπερ-Απόστασης Αθήνα-Σπάρτη 246χλμ: Δεν τα κατάφερε ο αθλητής μας

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

33oς Διεθνής Ιστορικός Αγώνας Υπερ-Απόστασης Αθήνα-Σπάρτη 246χλμ: Δεν τα κατάφερε ο αθλητής μας

33oς Διεθνής Ιστορικός Αγώνας Υπερ-Απόστασης Αθήνα-Σπάρτη 246χλμ - ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ

Δεν τα κατάφερε ο αθλητής μας Ηλίας Καραϊωσήφ


    Το επίπονο ταξίδι για την Σπάρτη, σταμάτησε νωρίς για τον αθλητή μας Ηλία Καραϊωσήφ, δεν κατάφερε να τερματίσει για τρίτη φορά τον αγώνα. Ο Ηλίας μετά το 50ο χιλιόμετρο ένιωσε αδιαθεσία και στομαχικές διαταραχές και ο συνδυασμός υψηλής θερμοκρασίας και υγρασίας, του εμφάνισαν σημάδια αφυδάτωσης με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του και στο 65ο χλμ περίπου (CP18) έμεινε εκτός χρονικού ορίου με συνέπεια να αποκλειστεί από τον αγώνα. Ο Ηλίας είχε περάσει το την απόσταση του Μαραθωνίου (42.2χλμ) σε 4 ώρες και 14 λεπτά, χρόνος που ήταν εντός του προκαθορισμένου πλάνου που είχε για τον αγώνα. 
   Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι κατάφεραν να τερματίσουν 174 από τους 387 αθλητές που ξεκίνησαν τον αγώναν (30 Έλληνες) με νικητή τον Γερμανό Florian Reus με χρόνο 23.17.32". Πρώτη γυναίκα για φέτος η Αμερικανίδα Katalin Nagy με χρόνο 25.07'13" που αποτελεί και ρεκόρ διοργάνωσης.


Πριν την εκκίνηση

Στα Μέγαρα Αττικής (42.2χλμ)

Το όχημα υποστήριξης




ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ: Εκ μέρους του Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που συνέβαλαν υλικά και ηθικά, ώστε και αυτή την χρονιά να μπορέσει να προετοιμαστεί κατάλληλα ο αθλητής μας για να συμμετέχει με αξιοπρεπέις αξιώσεις στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ:

Συνεργεί Αυτοκινήτων Ζγούρος Αναστάσιος
  • Την εταιρεία Auto Service Ζγούρος Αναστάσιος - Ν.Π.Ο. Βέροιας - Νάουσας για την αγορά του ιματισμού της ομάδας του 33ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ.
  • Τον κ. Τσιαπανίτη Νικόλαο για την προμήθεια άριστης ποιότητας μελιού για την διατροφική πρετοιμασία του αθλητή, αλλά και την τροφοδοσία του κατά τον αγώνα.
  • Τον κ. Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο για την κάλυψη μέρους  του κόστους συμμετοχής του αθλητή.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.