blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 33ος Διεθνής Ιστορικός Αγώνας ΥπερΑπόστασης ΑΘΗΝΑ-ΣΠΑΡΤΗ 246χλμ ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2015

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

33ος Διεθνής Ιστορικός Αγώνας ΥπερΑπόστασης ΑΘΗΝΑ-ΣΠΑΡΤΗ 246χλμ ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2015

33ος Διεθνής Ιστορικός Αγώνας ΥπερΑπόστασης ΑΘΗΝΑ-ΣΠΑΡΤΗ 246χλμ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2015

Αναχωρεί την Τετάρτη η βεροιώτικη ομάδα, 25-26/09 ο αγώνας


   Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 ξεκινάει από την Ακρόπολης Αθηνών ο 33ος Διεθνής Ιστορικός Αγώνας Υπερ-Απόστασης Αθήνα-Σπάρτη 246χλμ, κοινώς γνωστό σε όλους ως "ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ" και ολοκληρώνεται μετά από 36 ώρες στο άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα στην Σπάρτη...
 Καραϊωσήφ Ηλίας
    Το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ είναι ένας ιστορικός υπερμαραθώνιος που λαμβάνει χώρα στο τέλος του Σεπτέμβρη κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Είναι ένας από πλέον δύσκολους αγώνες υπεραποστάσεων παγκοσμίως και παράλληλα πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος λόγω του ιστορικού του υπόβαθρου...(Διαβάστε ΕΔΩ τί ειναι το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ).

    Στον αγώνα συμμετέχει και ο βεροιώτης δρομέας υπερ-αποστάσεων και ιδρυτικό μέλος του Α.Σ. "Εν Σώματι Υγιεί"¨Καραϊωσήφ Ηλίας, Λοχαγός Ειδικών Δυνάμεων στο επάγγελμα. Για τον Ηλία είναι η τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή μετά τις επτιτυχημένες συμμετοχές του 2013 και 2014, επίτευγμα για το οποίο έχει τιμηθεί με "Εύφημον Μνεία" από τον Δημο της Βέροιας και η πρώτη φορά εκπροσωπώντας το Αθλητικό Σωματείο Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας


    Ο αγώνας διαρκεί 36 ώρες και ο κάθε αθλητής διαχειρίζεται όπως αυτός επιθυμεί τον χρόνο του βάσει του αγωνιστικού πλάνου που έχει σχεδιάσει με τον προπονητή του και τον supporter του, o οποίος είναι υπέυθυνος για την τροδοδοσία του αθλητή και τον ιματισμό του σε προκαθορισμένα σημεία κατά την διάρκεια του αγώνα. Τον Ηλία συνοδεύει για τρίτη φορά ο αδερφός του Αλέξανδρος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής. 

     Από την διοργάνωση θα υπάρχει live streaming με video υψηλής ευκρίνειας σε πραγματικό χρόνο. 
Θα υπάρχει online άμεση ενημέρωση για την πορεία του Ηλία (και φωτογραφίες) μέσω της σελίδας του "Εν Σώματι Υγιεί" στο facebook στην παρακάτω διέθυνση --> ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ





ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ: Εκ μέρους του Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που συνέβαλαν υλικά και ηθικά, ώστε και αυτή την χρονιά να μπορέσει να προετοιμαστεί κατάλληλα ο αθλητής μας για να συμμετέχει με αξιοπρεπέις αξιώσεις στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ:

Συνεργεί Αυτοκινήτων Ζγούρος Αναστάσιος
  • Την εταιρεία Auto Service Ζγούρος Αναστάσιος - Ν.Π.Ο. Βέροιας - Νάουσας για την αγορά του ιματισμού της ομάδας του 33ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ.
  • Τον κ. Τσιαπανίτη Νικόλαο για την προμήθεια άριστης ποιότητας μελιού για την διατροφική πρετοιμασία του αθλητή, αλλά και την τροφοδοσία του κατά τον αγώνα.
  • Τον κ. Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο για την κάλυψη μέρους  του κόστους συμμετοχής του αθλητή.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από την περσυνή επιτυχημένη συμμετοχή του Ηλία Καραϊωσήφ









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.