blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Χάλκινο Μετάλλιο για την Βεροιώτισσα αθλήτρια Βασιλική Άγκο με τον ΠΥΡΣΟ Θεσσαλονίκης στο Malmo Open 2015

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Χάλκινο Μετάλλιο για την Βεροιώτισσα αθλήτρια Βασιλική Άγκο με τον ΠΥΡΣΟ Θεσσαλονίκης στο Malmo Open 2015

Χάλκινο Μετάλλιο για τον ΠΥΡΣΟ Θεσσαλονίκης στο Malmo Open 2015,

με την Βεροιώτισσα αθλήτρια Βασιλική Άγκο στη σύνθεσή του

 

   
 Επιτυχής η εμφάνιση της μικτής ομάδας Goalball της A.Ε.Τ. ΠΥΡΣΟΣ Θεσσαλονίκης στο Malmo Open 2015! Αγωνίσθηκε στον Β όμιλο στην κατηγορία Open όπου συμμετείχαν 12 ομάδες σε 3 ομίλους Α,Β και C. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Πυρσού (φωτο από αριστερά) Χατζηπάντου Αθανάσιος, Τζάλλα Μαρία, Ζυγούρας Ελευθέριος, Πασχαλίδου Θεοδώρα, Άγκο Βασιλική και Λορέντζου Αικατερίνη ολοκλήρωσαν αήττητοι τα παιχνίδια του Β ομίλου κερδίζοντας κατά σειρά το Βελιγράδι 12-2, την Δανέζικη BSI Claves 11-1 και τη Σουηδική IFAS 11-4 τερματίζοντας στην πρώτη θέση του ομίλου με 9 βαθμούς.

Η ομάδα Goalball του Α.Σ.Τ. ΠΥΡΣΟΣ Θεσσαλονίκης


Κατάταξη Ομίλου Β 

1. BSU Pirsos, 9 βαθμοί
2. IFAS, 6 βαθμοί
3. Team Belgrade, 3 βαθμοί
4. BSI Claves, 0 βαθμοί

      Στη συνέχεια αγωνίσθηκαν στον όμιλο D με τους πρώτους των ομίλων A και C Ουγγαρία και Sergiev Posad για την 1η έως 3η θέση. Η υπερπροσπάθεια των παιδιών στο παιχνίδι ενάντια στην ανδρική ομάδα της Ουγγαρίας που έληξε ισόπαλο με 6-6 οδήγησε σε λάθη στο παιχνίδι ενάντια στην Sergiev Posad το οποίο έληξε με νίκη των Ρωσσίδων 6-2. 

Κατάταξη Ομίλου D

1. Hungary, 4 βαθμοί
2. Sergiev Posad 3 βαθμοί
3. BSU Pirsos 1 βαθμός

Επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου του Πυρσού ήταν η κ. Κεσσανοπούλου Μένη και την ομάδα της πλαισίωναν οι βοηθοί της Δήμητρα Κεσσανοπούλου και Χρήστος Μαρμαράς

Επίσημα Αποτελέσματα στον σύνδεσμο:
:http://malmo-open.com/index.php…


 
Στο μπόουλινγκ ο Βασίλης Στεφανίδης συμπλήρωσε 878 κορύνες και κατετάγη 7ος στην κατηγορία ανδρών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.