blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Παρουσίαση - Ομιλία για τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό στο 16ο Δημ.Σχ. Βέροιας

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Παρουσίαση - Ομιλία για τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό στο 16ο Δημ.Σχ. Βέροιας

Παρουσίαση - Ομιλία για τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό στο 16ο Δημ.Σχ. Βέροιας

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015




   Την Τρίτη 03.02.2015, ο Ιδρυτής και Πρόεδρος του Α.Σ. "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος M. Res., Καθηγητής Ειδικής Φυσικής Αγωγής, βρέθηκε στο 16ο Δημ.Σχ. Βέροιας καλεσμένος από την κ. Μπλαχάβα Σούλα, Καθηγήτρια Φ.Α. και τη διεύθύντρια κ. Ίτσκου Νατάσα, και μίλησε στους μαθητές των Ε' και Στ' τάξεων για την ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, στα πλαίσια των δράσεων για το "Κοινωνικό Σχολείο". 
      Έγιναν παρουσιάσεις PowerPoint και προβολή βίντεο από Παραολυμπιακά αθλήματα και στη συνέχεια οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να προσομοιάσουν τους εαυτούς με αθλητές με απώλεια όρασης κάνοντας δραστηριότητες κινητικότητας, ποδοσφαίρου τυφλών και goalball. 

Φωτογραφίες από τις παρουσιάσεις και τις δραστηριότητες:


























Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.