blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Α.Σ. ‘’Εν Σώματι Υγιεί’’ Βέροιας: Εγχώριες και Διεθνείς Αγωνιστικές Δραστηριότητες Κυριακής 8/2/2015

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Α.Σ. ‘’Εν Σώματι Υγιεί’’ Βέροιας: Εγχώριες και Διεθνείς Αγωνιστικές Δραστηριότητες Κυριακής 8/2/2015


Α.Σ. ‘’Εν Σώματι Υγιεί’’ Βέροιας

Συμμετοχή αθλητών μας σε Πεντέλη και Miami

Κυριακή 8/2/2015

 



Την ερχόμενη Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015, δύο αθλητές μας, συμμετέχουν σε αγώνες δρόμου στην Πεντέλη Αττικής και στο Miami των Η.Π.Α. αντίστοιχα. Πρόκειται για τους Χριστόδουλο Αντώνιο (φωτό 1) και Θεοφανίδου Μαρία (φωτό 2), αμφότεροι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής.

 Αναλυτικά οι αγώνες:

1.  Pearl Izumi Mountain Cup 2015.


1. Αντώνιος Χριστόδουλος
Πρόκειται για τον δεύτερο αγώνα της σειράς Pearl Izumi Mountain Cup 2015, ο οποίος αποτελείται από 3 αυτοτελή σκέλη. Ο αγώνας της Κυριακής 8/2 που θα διεξαχθεί στην Πεντέλη Αττικής είναι ο δεύτερος. Ο αθλητής του Α.Σ. ’’Εν Σώματι Υγιεί’’ Βέροιας – Running Team Χριστόδουλος Αντώνιος , μετά τη συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα της σειράς στο Κρυονέρι Ατιικής στις 18/1 συμμετέχει στην Πεντέλη στον αγώνα των 11.5χλμ. 
‘Ωρα έναρξης 11.00πμ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ
 






2.    Surfside Beach 5k Run 2015, Miami, FL, USA
2. Μαρία Θεοφανίδου


O αγώνας θα διεξαχθεί στο παραθαλάσιο προάστιο Town of Surfside του Miami στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Διοργανώνεται από την εταιρεία Active και αποτελεί έναν από τους πολλούς αντίστοιχους αγώνες που διοργανώνουν σε διαφόρες πόλεις της χώρας. Η αθλήτρια του Α.Σ. "Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας - Running Team, Μαρία Θεοφανίδου θα αγωνιστεί στα 5χλμ. Ώρα έναρξης 14.00 ώρα Ελλάδος. 



Περισσότερες πληροφοριες για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ 










  


Α.Σ. Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου
 & Ερασιτεχνικού Αθλητισμύ "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" 
ΒΕΡΟΙΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.