blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 1ος Αγώνας "Τρέχω με το Ταίρι μου": Θεσσαλονίκη 14/02/2015

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

1ος Αγώνας "Τρέχω με το Ταίρι μου": Θεσσαλονίκη 14/02/2015

1ος Αγώνας "Τρέχω με το Ταίρι μου"

Θεσσαλονίκη 14/02/2015

Με δύο ζευγάρια συμμετείχε το "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" Βέροιας


    
    Το Performance Store και η Olympus Trail Running Team, με την υποστήριξη του Α' Δημοτικού Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης, διοργάνωσαν χθες 14/02/2015 τον 1ο Αγώνα τρεξίματος ζευγαριών στη Θεσσαλονίκη, "Τρέχω με το ταίρι μου".

     Το "Τρέχω με το ταίρι μου" είναι μια ιδέα για έναν αγώνα που θα προάγει την ομαδικότητα, την συντροφικότητα και την χαρά της άθλησης. Είναι ένας τρόπος να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλο, να τρέξουμε με αγαπημένα μας πρόσωπα και φίλους, είτε πρόκειται για τον/την σύντροφό μας, για τον φίλο ή την φίλη μας, είτε για γονείς και παιδιά! Για τους δρομείς ήταν μια ευκαιρία να μοιραστούν με αγαπημένα τους πρόσωπα τα συναισθήματα που νιώθουν όταν τρέχουν. Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν ότι οι συμμετοχές θα γίνονταν σε ζευγάρια.

Ο αγώνας αποτελούνταν από δύο σκέλη: Αγώνας 3.000μ για γονείς με παιδιά και Αγώνας 6.000μ για ζευγάρια (άντρας-γυναίκα, φίλοι, φίλες) και διεξήχθη στο πεζοδρομημένο τμήμα της παραλίας, από τον Λευκό Πύργο μέχρι το Μέγαρο Μουσικής και επιστροφή. 

Ήταν μια πραγματική γιορτή για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το Α.Σ. Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" έδωσε το παρών με δύο ζευγάρια αθλητών (4 άτομα), τους Καραϊωσήφ Αλέξανδρο - Καραϊωσήφ Ραφαέλλα (κατηγ. Ζευγάρια) και τις Αμοιρίδου Σοφία - Ταταρίδου Άρτεμις (κατηγ. Φίλες), οι οποίοι τρέξανε ομοιόμορφα με τα νέα λευκά μπλουζάκια! 

Το ζευγάρι Αμοιρίδου - Ταταρίδου κατάφερε και κατετάγη δεύτερο στην κατηγορία του και πέρα από το μετάλλιο τους, έλαβαν κ το έπαθλό τους στο βάθρο των νικητών (φωτ. 1).

Φωτ. 1: Ταταρίδου και Αμοιρίδου στο βάθρο των νικητών με το έπαθλο τους!

Περισσότερες φωτογραφίες από τους δρομείς μας:




Ταταρίδου Α. - Καραϊωσήφ Α. - Καραϊωσήφ Ρ. - Αμοιρίδου Σ.



Τα κορίτσια της ομάδας με φόντο τον Λευκό Πύργο
 
Το ζευγάρι μας και πίσω το ζευγάρι που βγήκε πρώτο!

Στην αναστροφή των 3000μ προηγούμασταν με διαφορά "στήθους" !

Καραϊωσήφ Α. - Καραϊωσήφ Ρ.: Ηθικόν Ακμαιότατον!



Selfie με το μετάλλιο του αγώνα!
Ταταρίδου - Αμοιρίδου στο βάθρο !






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.