blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 4ος Αγώνας Δρόμου Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημερίου Έδεσσας(12χλμ): Δεύτερη η Αμοιρίδου!!

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

4ος Αγώνας Δρόμου Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημερίου Έδεσσας(12χλμ): Δεύτερη η Αμοιρίδου!!

4ος Αγώνας Δρόμου Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημερίου Έδεσσας(12χλμ)

Δεύτερη θέση για την αθλήτριά μας Αμοιρίδου Σοφία!  



    Διεξήχθη χθες 1 Φεβρουαρίου στο Μεσημέρι της Έδεσσας ο 4ος Αγώνας Δρόμου Μνήμης Μακεδονομάχων (12χλ). Ο αγώνας γίνεται κάθε χρόνο προς τιμή και μνήμη των πεσόντων Μακεδονομάχων του Μεσημερίου που έπεσαν σε μάχη στην ίδια διαδρομή. 
   Οι 200 περίπου δρομείς που συμμετείχαν παρά την δύσκολη διαδρομή με τις ανηφόρες και κατηφόρες και τη λάσπη, είχαν να αντιμετωπίσουν και τις εναλλαγές του καιρού, από ήλιο σε βροχή, από βροχή σε χαλάζι, αέρα κλπ. κάτι που τους εμπόδισε από το να κάνουν μια καλή επίδοση. 

Παρόλα αυτά, η αθλήτρια μας Αμοιρίδου Σοφία, κατάφερε με χρόνο 1.14.30 να τερματίσει 2η στην ηλικιακή κατηγορία "Γυναίκες εώς 34 ετών" και 123η στη Γενική Κατάταξη! 

Συγχαίρουμε την αθλήτριά μας που υπερέβαλλε εαυτόν και της ευχόμαστε καλή συνέχεια!


Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα





Φωτογραφίες από την δρομέα μας

Αμοιρίδου Σοφία















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.