blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Στο 2ο Προπονητικό Camp Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Καλλίνικου Κρεάνγκα ο αθλητής μας Θωμάς-Αριστοτέλης Καραγιάννης

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Στο 2ο Προπονητικό Camp Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Καλλίνικου Κρεάνγκα ο αθλητής μας Θωμάς-Αριστοτέλης Καραγιάννης

Στο 2ο Προπονητικό Camp Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Καλλίνικου Κρεάνγκα ο αθλητής μας Θωμάς-Αριστοτέλης Καραγιάννης


Ο Θωμάς Καραγιάννης
    Στο Σοφικό Κορινθίας βρίσκεται ο αθλητής της ομάδας Para Table Tennis του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ, Θωμάς-Αριστοτέλης Καραγιάννης (ΤΤ6) για να συμμετέχει από τις 11 εώς τις 21 Αυγούστου στο 2ο Προπονητικό Camp Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διοργανώνει ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής Καλλίνικος Κρεάνγκα και οι συνεργάτες του. 
  Το Camp εκτός από τις πολλές ώρες εξάσκησης στο τραπέζι, περιλαμβάνει προπονήσεις Φυσικής Κατάστασης και Ενδυνάμωσης, προπόνηση στο νερό καθώς και προβολές αγωνιστικών και προπονητικών βίντεο.  
   Ο αθλητής μας, που φέτος κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Ομαδικό ΤΤ6-ΤΤ10 με την ομάδα του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ, προπονείται μαζί με άλλους 15 φερέλπιδες αρτιμελής αθλητές του αθλήματος, ενώ είναι ο μοναδικός συμμετέχων με κινητική αναπηρία, ώστε να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση για προπονητικό camp της Εθνικής Ομάδας ΑμεΑ, που έχει επιλεχθεί και θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα. 




Η αφίσα του Προπονητικού Camp


O Θωμάς Καραγιάννης με τον Καλλίνικο Κρεάνγκα


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.