blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 18o Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5x5 Τυφλών

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

18o Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5x5 Τυφλών

18o Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5x5 Τυφλών

Ε.Γ. Μίκρας Θεσσαλονίκης, 5-7 Δεκεμβρίου 2014

 

 


     Η Αθλητική Ένωση Τυφλών "ΠΥΡΣΟΣ" Θεσσαλονίκης, η ομάδα πρωτεργάτης και προωτοπόρος στην ανάπτυξη του Παραολυμπιακού Αθλήματος του Ποδοσφαίρου 5x5 Τυφλών και μόνιμη πρωταθλήτρια Ελλάδος τα τελευταία χρόνια, διοργανώνει για 18η συνεχή χρονιά Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο αθλητικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας Θεσσαλονίκης το τριήμερο 5-7 Δεκεμβρίου.
      Το πρώτο διεθνές τουρνουά είχε διεξαχθεί το 1997 και από τότε οι μεγαλύτεροι σύλλογοι και Εθνικές Ομάδες από όλο τον κόσμο έχουν συμμετέχει. Φέτος στο τουρνουά συμμετέχουν, εκτός από τον ΠΥΡΣΟ και τον Α.Σ.Π.Τ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ Αθηνών, η Εθνική Ομάδα της Ρωσσίας και μια μικτή ομάδα αποτελούμενη από αθλητές από το Βέλγιο, την Τσεχία, την Αγγλία και τη Γερμανία και αποκαλείται "Dream Team".

      Αν δεν έχετε μέχρι τώρα παρακολουθήσει ζωντανά έναν αγώνα Ποδασφαίρου Τυφλών, είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία να βρεθείτε στις κερκίδες του γηπέδου της Μίκρας για να ζήσετε από κοντά αυτή την μοναδική εμπειρία.


Το πρόγραμμα των αγώνων

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου
17:00 Πυρσός - Ρωσσία
18:30 Κεραυνός - Dream Team

  

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου
17:00 Ρωσσία - Κεραυνός
18:30 Dream Team - Πυρσός


Κυριακή 7 Δεκεμβρίου
10:00 Ρωσσία - Dream Team
11:30 Πυρσός - Κεραυνός



Διαβάστε περισσότερα για το Ποδόσφαιρο 5x5 Τυφλών ΕΔΩ 

Επισκεφθείτε την σελίδα της Α.Ε.Τ ΠΥΡΣΟΣ στo facebook 


Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.