blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 1ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Ξάνθης, με τη συμμετοχή της "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ RUNNING TEAM - ΒΕΡΟΙΑ"

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

1ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Ξάνθης, με τη συμμετοχή της "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ RUNNING TEAM - ΒΕΡΟΙΑ"

1ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Ξάνθης

Με τη συμμετοχή του δρομέα μας Ηλία Καραϊωσήφ

 

 

     Διεξήχθη την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 στην πόλη της Ξάνθης ο 1ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες 5000μ και 1000μ για παιδιά και Άτομα με Αναπηρία. Στον αγώνα είχαμε και την συμμετοχή του δρομέα υπεραποστάσεων της "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ RUNNING TEAM - ΒΕΡΟΙΑ" Καραϊωσήφ Ηλία και του γιού του Γιώργου στα 1000μ. Από το site της διοργάνωσης διαβάζουμε:

"Ο 1ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος πέρασε στην Ιστορία. Μια νέα διοργάνωση, που παρ' όλες τις αντιξοότητες, τις δύσκολες στιγμές, την απειρία της πρώτης φοράς, με  ενδεχομένως λάθη και παραλήψεις, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πάνω από 1300 αθλητές-τριες κάθε ηλικίας από διάφορα μέρη της Ελλάδας, δρομείς υγείας, η αφρόκρεμα του ελληνικού στίβου στους δρόμους αντοχής και ημιαντοχής, καθώς και μαθητές και Α.Μ.Ε.Α. , όλοι τους με απίστευτο ενθουσιασμό κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της πόλης μας, δίνοντάς της ένα μοναδικό χρώμα. Στάθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης, ξεπερνώντας πραγματικά κάθε μας προσδοκία και έλαβαν μέρος στον Ημιμαραθώνιο δρόμο, στον λαϊκό αγώνα των πέντε χιλιομέτρων και στον αγώνα των χιλίων μέτρων για μαθητές Δημοτικού και Α.Μ.Ε.Α."

Πηγή: xanthirunners.gr


Τα αποτελέσματα των δρομέων μας

     Ο Ηλίας Καραϊωσήφ συμμετείχε στον αγώνα μετά από πρόσκληση των διοργανωτών (Σύλλογος Δρομέων  Ξάνθης "Xanthi Runners") να τιμήσει με τη συμμετοχή του τον αγώνα, αφού πλέον αποδεικνύεται και στην πράξη ότι ανήκει στους καταξιωμένους Έλληνες δρομείς Υπερ-Αποστάσεων με δυο επιτυχείς συμμετοχές-τερματισμούς στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ. Ο Ηλίας τερμάτισε 100ος στη γενική κατάταξη με χρόνο 1.41.08. Ο μικρός Γιώργος (5.5χρ) τερμάτισε τα 1000μ με χρόνο 6'23".

Α/Α  BibNo                                    Χρόνος        Ομάδα/Σωματείο
100 154      ΚΑΡΑΪΩΣΗΦ ΗΛΙΑΣ   1:41:08      ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ RUNNING TEAM


Φωτογραφίες από τον αγώνα:







 


Περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

Φωτό 1









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.